BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Avrupa'ya seribaşı olarak devam ediyor

Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki yoluna seribaşı olarak devam edecek. Kura çekimlerinin tarihleri ve maç takvimi haberimizde..

Beşiktaş Avrupa'ya seribaşı olarak devam ediyor

Şampiyonlar Ligi'ni grupların en iyi dört üçüncüsünden biri olarak bitirmesi kesinleşen Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki yoluna seribaşı olarak devam edecek.

Avrupa Kupaları’nda elemeli turların kura çekimi 12 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunun kura çekimi TSİ 14.00’te, Avrupa Ligi son 32 turununki ise TSİ 15.00’te gerçekleştirilecek.

Beşiktaş maçı sonrası bir rezalet daha!

Şampiyonlar Ligi’nde dört grupta maçlar bugün oynanacak. Tamamlanan ilk dört grup sonunda en iyi üçüncülerden biri olmayı garantileyen Beşiktaş, kurada seribaşı olacak. Siyah-beyazlılar Avrupa Ligi’nde gruplarını birinci bitirmeyi garantileyen Ajax, Roma, Schalke, Shakhtar Donetsk, Sparta Prag ve Zenit ile eşleşmeyecek. Şampiyonlar Ligi’nde H Grubu’nu üçüncü bitirecek takım da (Sevilla veya Lyon) Beşiktaş’ın rakibi olmayacak.

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının hakemine ülkesinde tepki var

MAÇLAR 16 VE 23 ŞUBAT'TA

Beşiktaş kurada Avrupa Ligi grup ikincilerinden biri veya Şampiyonlar Ligi’ndeki en kötü dört üçüncüden biriyle eşleşecek. Aynı ülke takımları birbirleriyle oynamayacak. Maçlar 16 ve 23 Şubat’ta yapılacak. Beşiktaş, ikinci maçı evinde oynayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER