DİĞER HABERLER

Beşiktaş Burak Yılmaz için pazarlık masasında

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı kiralamak için yakında Beijing’in kapısını çalacak.

Beşiktaş Burak Yılmaz için pazarlık masasında

Çin Ligi’nde yeni sezonun 2017 Mart’ta başlayacak olmasını fırsat bilen Beşiktaş, yıldız futbolcuyu kiralamak için yakında Beijing’in kapısını çalacak. Kara Kartal’ın hedefi, tecrübeli golcünün yıllık ücretinin önemli bir kısmını ödeyip, mutlu sona ulaşmak.

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra kariyerine Çin Süper Ligi takımlarından Beijing Guoan’da devam eden Burak Yılmaz’ın adı, son dönemde Beşiktaş’la anılmıştı. Siyah-Beyazlılar’ın hocası Şenol Güneş, Trabzonspor’da da birlikte çalıştığı Burak’ı istediğini yönetime iletti.

Bu konudaki raporunu da başta Başkan Fikret Orman olmak üzere yöneticilere ileten Güneş, bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı. Çin Ligi’nin sona ermesi ve yeni sezonun Mart başında start alacak olması sebebiyle Kartal, Beijing’i, 6 aylık bir kiralık anlaşmasına ikna etmeye çalışacak. Öncelikli olarak Burak’ın menaceriyle temasa geçip, bir maliyet çıkarılmasını isteyen Beşiktaş, uygun bir ücretle bu işte mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Burak Yılmaz

Türkiye özlemi var

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Çin temsilcisinden yıllık 8 milyon Euro (28.632.800 TL) alan Burak’ın, sadece 6 aylık maaşını yani 4 milyon Euro’yu (14.316.400 TL) vermeyi planlayan Başkan Orman, yüksek bir kiralama bedeli ödemeye ise sıcak bakmıyor. Çin kulübüne önümüzdeki günlerde bu teklifin iletileceği belirlendi. Oradan gelecek cevaba göre de yeni bir formül bulunup, yıldız golcünün Beşiktaş’a gelme ihtimalinin artırılması bekleniyor.

31 yaşındaki milli futbolcunun da, Türkiye özlemi sebebiyle kısa süreli de olsa buraya gelmek ve onun bu noktaya gelmesinde payı büyük olan Güneş’le tekrar çalışmak istediği ifade edildi.

Yorumlar
TREND HABERLER