BEŞİKTAŞ

Beşiktaş camiası ikiye bölündü! Eto'o mu Balotelli mi?

Mario Gomez'in takımdan ayrılmasından sonra takıma iyi bir forvet almak isteyen Beşiktaş yönetimi Samuel Eto'o ile Marion Balotelli arasında gidip geliyor..

Beşiktaş camiası ikiye bölündü! Eto'o mu Balotelli mi?

Mario Gomez'in ayrılık sürecinde epeyce zaman kaybeden Beşiktaş, forvet transferini noktalamak istiyor. Hızlı adımlar atmak isteyen siyah-beyazlı kulüp, iki isim arasında sürekli olarak gidip geliyor.

Santrfor transferinde son günlerde Eto'o ve Balotelli isimlerini ön plana çıkaran Beşiktaş Yönetimi, adeta ikiye bölündü. Prensip anlaşmasına varılan Eto'o'nun yaşı nedeniyle, Demba Ba ve Mario Gomez gibi para kazandıramayacağını söyleyen bazı yöneticiler, Mario Balotelli transferinin daha yararlı olacağı yönünde görüş bildirdi.

BALOTELLİ BEYAZ BİR SAYFA AÇABİLİR

Liverpool'da kadro dışı kalan İtalyan oyuncunun da Beşiktaş'a gelme isteğini çok iyi bilen yöneticilerin "Balotelli de, Gomez ve Demba Ba gibi kendine yeni bir beyaz sayfa açacak. Kendini yeniden ispatlamak için elinden geleni yapacaktır. Satın alma opsiyonlu olarak kiralayabiliriz. Yaşı nedeniyle, bizden giderken çok büyük paralar kazandırabilir" diye konuşarak Fikret Orman'a görüş belirttikleri belirtildi.

SON KARARI ŞENOL GÜNEŞ VERECEK

Beşiktaş Sosa'nın bonservisinde indirime gitti

Her iki oyuncuyla prensip anlaşmasına varan Başkan Fikret Orman'ın ise son kararını Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte vereceği öğrenildi. Fikret Orman'ın tek çekincesinin, sıkıntılı bir oyuncu olan Balotelli'nin, Şenol Güneş ile uyum sağlayıp sağlamayacağının olduğu kaydedildi. Orman'ın, bu nedenle kararında acele etmediği bildirildi. Bu arada bazı yöneticilerin de Emmanuel Adebayor'u da istediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER