SÜPER LİG

Beşiktaş derbiyi yeni stadında oynamak istiyor!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, ligin 6. haftasındaki Fenerbahçe derbisini yeni stadyumlarında oynamak istediklerini söyledi.

Beşiktaş derbiyi yeni stadında oynamak istiyor!

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirildi.

Fikstür çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, "Yöneticiler için yeni sezon bir şey değiştirmiyor. Bu yeni sene de emek verdiğimiz bir kadromuz var. Genç ama tecrübelenmiş bir kadro var. Oyuncu kayıplarımızı da isabaetli transferlerle değerlendirebilirsek ki çok büyük uğraş veriyor başkanımız, ikinci başkanımız ve yönetici arkadaşımız. Bu takımın çok başarılı olacağına ben yürekten inanıyorum" dedi.


"ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTEMİYORUZ"

Transfer çalışmalarına ilişkin bir soru üzerine Ürkmezgil, "Başkanımız, ikinci başkanımız ve yönetici arkadaşımız çalışmaları sürdürüyor. Onların işini zorlaştırmamak adına biz yöneticiler bu konularla ilgili çok fazla ortalığı karıştırmamak istiyoruz. Bizlerde merak ediyoruz. İsim konusunda bir şey söylemem çok anlamlı değil. Ben de o konularla ilgili isim sahibi değilim" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINI İNŞALLAH YENİ STADIMIZ DA OYNARIZ"

Yapımı süren Vodafone Arena Stadyumu'nun bitiş tarihine ilişkin soruya ise Ahmet Ürkmezgil, "Eylül'ün sonlarına doğru başkanımızın stadyumun yapımının tamamlanacağı konusunda öngörüsü var. O işle de bizzat kendisi ilgilendiği için biz de onun sözlerinin gerçekleşeceğine yürekten inanıyoruz. İlk 4 maç için Başakşehir Stadyumu'nu gösterdik. 6. haftada Fenerbahçe maçı var ve inşallah Fenerbahçe maçını yeni stadımız da oynarız" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER