FENERBAHÇE

Beşiktaş Fenerbahçe'yi böyle yıkacak

Lig liderliğini sürdürebilmek için Kadıköy'e mutlak puan parolasıyla çıkacak Beşiktaş'ta planlar hazır...

Beşiktaş Fenerbahçe'yi böyle yıkacak

Fenerbahçe'de görev yapan 2 eski öğrencisi Fernandao ve Volkan Şen'in zayıf yönlerini oyuncularına ezberleten Güneş; Gomez önderliğinde Kanarya'yı yıkmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’de yarın sezonun en kritik maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da bütün planlar, Kadıköy’den 3 puanla ayrılmak üzerine yapıldı... 

Sarı-Lacivertliler karşısına 1 maç eksiği olmasına rağmen 1 puan önde lider çıkacak olan Kara Kartal’da tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, galibiyetin formülünü belirledi.

Derbi öncesi pankart savaşları

Bu mücadelede ilk etapta Ricardo Quaresma’yla beraber Olcay Şahan’a kanatlarda görev vermeyi planlayan tecrübeli teknik adamın; bu 2 oyuncusundan maç içinde sürekli olarak kanat değiştirmesini istediği ve kenar bölgeden hücum hattını desteklemelerini talep ettiği öğrenildi.

Orta alanın merkezindeki Sosa ve Oğuzhan’dan da Gomez’e daha fazla pozisyon yaratmalarını söyleyen 63 yaşındaki teknik adam, ileri bölgede topla buluşan Alman golcünün de Volkan Demirel’in koruduğu kalenin filelerini havalandırmasını bekliyor.

Gökhan Gönül derbiye yetişecek mi?

Töre ikinci yarı...

Fanatik'in haberine göre; Gençlerbirliği mücadelesinde ayak bileğindeki sakatlık sebebiyle görev yapamayan Gökhan Töre’yiFenerbahçe derbisinde ikinci yarıda oyuna sokmayı planlayan Şenol hocanın, genç futbolcunun dinamik özelliğinden yararlanıp, Kanarya’yı yıkmayı hedeflediği öğrenildi. 

Ek olarak Fenerbahçe’nin son haftalardaki en formda ikilisi olan eski öğrencileri Fernandao ve Volkan Şen’in zayıf noktalarını Siyah-Beyazlı savunmacılara ezberleten Güneş, bu iki ismi kilitleyip ardından Gomez’le de rakibini yıkmayı planlıyor.

Diego Ribas özel hazırlanıyor
Yorumlar
TREND HABERLER