BEŞİKTAŞ

Beşiktaş formayla değil etekle çıkar!

Beşiktaş'ın yarıda kalan ve devam etmesi kararı verilen Fenerbahçe derbisine çıkmayacağı yönünde karar vermesinin ardından tartışmalar sürerken, yorumcu Turgay Demir A Spor'da siyah-beyazlıların maça çıkmasının mümkün olmadığını belirten bir değerlendirme yaptı.

Beşiktaş formayla değil etekle çıkar!

Futbol yorumcusu Turgay Demir, "Beşiktaş maça çıkmayacağım dedi mi, sonra bir daha sahaya formayla çıkamaz, etekle çıkar. Beşiktaş kararı aldıysa, iş bitmiştir." dedi.

"BİR DAHA FORMAYLA DEĞİL, ETEKLE ÇIKAR" : Beşiktaş gibi büyük kulüplerde karardan geri dönülemeyeceğini vurgulayan Demir, "Beşiktaş maça çıkmayacağım dedi mi, sonra bir daha sahaya formayla çıkamaz, etekle çıkar. Kararı verdin mi? Bitti. Gemiyi yaptığın zaman geri dönemezsin. Ondan sonraki uydurma haber. Beşiktaş kararı aldıysa, iş bitmiştir." dedi.

Beşiktaş'tan flaş karar! Şenol Güneş ile...

"KARARI HEP BERABER ALDILAR" : Beşiktaş'ın camia olarak bu kararı aldığını söyleyen Turgay Demir, "Beşiktaş'ın başkanı tek başına bu kararı verseydi kızardım. Divan Kurulu, yüksek divanındır. İstişare ettin ve bitti. Sonra bedeli 10 milyon, 5 milyon diye bakamazsın." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER