SÜPER LİG

Beşiktaş Galatasaray derbisini şifresiz veren kanallar

Süper Lig'in 15. haftası Beşiktaş - Galatasaray maçına sahne olacak. Peki Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz yayın olacak mı?

Beşiktaş Galatasaray derbisini şifresiz veren kanallar

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray mücadelesi ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Galatasaray derbisini şifresiz veren kanallar hangileri?

Son haftalarda oynadıkalrı futbolla inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Beşiktaş ve Galatasaray, ligde 2. yarı öncesi puan tablosunun şekillenmesi adına çok önemli bir maça çıkacaklar.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in iki devini karşı karşıya getirecek olan Beşiktaş Galatasaray maçı 14 Aralık 2015 Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadelede Mete Kalkavan görev yapacak.

Maç şifreli ve canlı olarak sadece Lig TV'den yayınlanacak. 

BEŞİKTAŞ AVRUPA'YA VEDA ETTİ

Avrupa Ligi H Grubu'nda son haftaya lider giren Beşiktaş, Sporting deplasmanında tutunamadı, rakibi karşısında öne geçmesine rağmen 10 dakikada yediği 3 golle sahdan 3-1 yenik ayrıldı. Kartal, grupta bir kez kaybetmesine rağmen, Avrupa defterini kapattı.

SPORTING MAÇA HIZLI BAŞLADI

Ev sahibi takım karşılaşmaya daha atak başladı. Beşiktaş ise topu daha çok ayağında tutarak, uzun paslarla hücuma çıkmaya çalıştı. 20. dakikadan itibaren maça dengeyi getiren siyah-beyazlı temsilcimiz, özellikle Gomez ve Olcay ile çok net 2 fırsatı kullanamadı ve öne geçemedi.

PERDEYİ GOMEZ AÇTI

İkinci yarıya iyi başlayan ekip temsilcimiz Beşiktaş oldu. Ön alanda presle Portekiz ekibine fırsat vermeyen Beşiktaş, 58. dakikada öne geçti. Quaresma'nın nefis trivela pasında Gomez skoru 1-0'a getirdi. 67. dakikada beklemediğimiz bir gol geldi. Sporting atağında defans ile Tolga arasında bir anlaşmazlık oldu, bu fırsatı kaçırmayan Slimani maça dengeyi getirdi. 72. dakikada Sporting ikinci golü de buldu. Bryan Ruiz'in sert vuruiunda Tolga kapattığı köşeden topun ağlara gitmesini engelleyemedi ve temsilcimizin umutların azaldı. 

MALESEF ELENDİK

Umutlarımızı tamamen bitiren kişi ise 77. dakikada eski bir Trabzonsporlu Teofilo oldu. Seri çalımlar sonrası net bir vuruşla skoru 3-1'e getiren Kolombiyalı skoru da belirledi. 

Bu sonuçla haftaya lider giren Beşiktaş grubu 9 puanla 3. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'ne veda etti.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ'NE KALDI

Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçında Astana'yı konuk eden Galatasaray, zaman zaman zor anlar yaşadığı, geriye düşüp beraberliği yakaladığı maçta istediğini aldı ve Avrupa Ligi biletini kaptı.

Devler Ligi'nde ikinci tur şansı kalmayan sarı-kırmızılı temsilcimize UEFA Avrupa Ligi bileti için 1 puanın yeterli olduğu gecede Aslanlar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

62'de Patrick Twumasi'nin golüyle Astana karşısıda 1-0 yenik duruma düşen Cimbom'un yaşadığı şok 2 dakika sürdü ve Selçuk İnan bu gole 64'te cevap verdi. Bu sonuçla grubu 5 puanla 3. sırada tamamlayan Cimbom yoluna UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantiledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER