BASKETBOL

Beşiktaş galibiyeti seriye bağladı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında, Beşiktaş SJ, Tofaş'ı 76-63 mağlup etti.

Beşiktaş galibiyeti seriye bağladı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 10.hafta mücadelesinde Beşiktaş Sompo Japan Akatlar'da ağırladığı Tofaş'ı 76-63 mağlup ederek 8.galibiyetini aldı. Tofaş ise bu skorla 3 galibiyette kaldı.

Karşılıklı atılan basketler ile başlayan mücadelenin TV molasına 11-11 eşitlik ile girildi. Mola sonrası hücumda Stimac'ı kullanıp istediği şutları bulabilen Beşiktaş Sompo Japan periyotu da 17-16 önde bitirdi.

İkinci periyota daha iyi giren taraf siyah beyazlılardı. Savunmada rakibini el üstü şutlara zorlayan ev sahibi ekip hücumda da etkili oyunuyla 14.dakikada farkı 10 sayıya çıkardı, 29-19. Periyotun kalan dakikalarında sahadaki oyun değişmeyince Beşiktaş Sompo Japan devreye 40-32 önde girdi.

Onur Kıvrak'tan Trabzonsporlu taraftarlara sitem

Üçüncü çeyrekte topu boyalı alana indirmeye çalışan Beşiktaş Sompo Japan bunda başarılı oldu ancak Tofaş faul atışları ile bulduğu sayılarla farkı beşe kadar indirdi, 50-45. Periyot sonuna doğru hücumdaki temposunu iyice kaybeden Beşiktaş Sompo Japan zorlandığı periyotu 58-53 önde geçti.

Final periyotunda rakibinin farkı azaltmasına ve oyun kontrolünü ele geçirmesine izin vermeyen Kara Kartal maçı da 76-63 kazandı.


Beşiktaş Sompo Japan'de Stimac 16 sayı 10 ribaunt ile yıldızlaştı. Tofaş'ta Micic 15 sayı ile mücadele etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER