SÜPER LİG

Beşiktaş Gomis'i takip ediyor

Beşiktaş, O.Lyon - Valenciennes maçını Gomis'i izlemek için takip etti.

Beşiktaş Gomis'i takip ediyor
Teknik direktör Rıza Çalımbay, Fransa'da O.Lyon - Valenciennes maçını, Beşiktaşlı yetkililerle birlikte izlediğini, golcü oyuncu Gomis'in siyah beyazlıların takip ettiği futbolculardan bir tanesi olduğun söyledi. 

"Gomis'i birlikte izledik"
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, Beşiktaş'ın takıma maç kazandıracak, liderlik yapacak oyuncular alması gerektiğini belirterek, "Eğer Almeida gidiyorsa, gelenin ondan daha iyi olması gerekir. Bafatemi Gomis'i Fransa'da izledim. O maça Beşiktaş teknik ekibi de geldi; birlikte izledik. Bence Almeida'dan çok fazlası yok. Gomis iyi oyuncu, tekniği, topu alış veriş açısından daha iyi. Son vuruş açısından da daha iyi. Ama çok daha iyisi alınmalı. Lyon'un Valenciennes'le oynadığı maçı birlikte izledik. Beşiktaş'ın birebir takip ettiği bir oyuncu; ama temasa geçtiler mi(?) bir şey söyleyemem. Bir sürü oyuncu seyrediliyor" diye konuştu.

"Beşiktaş, bu sezon iç saha maçlarını İnönü'de oynasaydı kesin ikinci olurdu"
Rıza Çalımbay, "Beşiktaş, bu sezon iç saha maçlarını sahasında oynamış olsaydı, Galatasaray'ın da gidişatını baktığımızda, ikinciliği yüzde yüz kazanırdı. Ama bu sene yapacak bir şey yok. Yapılacak tek şey belli bir stada odaklanılmalıydı. Maalesef bu olmadı. Bu Beşiktaş için ufak bir dezavantaj oldu" dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER