BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Göztepe maçı geniş özeti ve golleri

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi farklı geçti. Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmayan Kara Kartal'a 3 puanı getiren golleri Talisca, Medel, Tosic, Larin ve Babel kaydetti.

Beşiktaş Göztepe maçı geniş özeti ve golleri

Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, cezalı ve sakat oyunculardan dolayı ilk 11'de zorunlu değişikliğe gitti.

Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalıları Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan, Göztepe karşısında görev alamadı. Sakatlığı nedeniyle hafta içindeki antrenmanlarda yer alamayan Gökhan Gönül ise yedek soyundu.

İLK YARIDA GOLLER TALİSCA VE MEDEL'DEN : Maçtaki ilk tehlikeli atağı konuk Göztepe geliştirdi. 8. dakikada Castro'nun pasında topla buluşan Demba Ba'nın şutunda top auta gitti. Siyah beyazlıların golü ise 2018'in genelinde olduğu gibi Talisca'dan geldi. 19. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Caner Erkin'in ortasında Talisca kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi.  Beşiktaş 26. dakikada farkı ikiye çıkardı. Babel soldan taşıdığı topu dışarı çevirdi, Medel ceza yayı üzerinden çok sert vurdu ve Süper Lig'deki ilk golüyle farkı ikiye çıkardı ve bu gol ilk yarının skorunu belirledi.

BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARI FARKA GİTTİ : 2. yarı ev sahibin kontrolünde başladı. Rakibine fırsat vermeyen Beşiktaş, 64. dakikada farkı 3'e çıkardı.  Golden sonra pozisyonlar bulan Göztepe oldu. 69. dakikada son haftaların başarılı ismi Halil, farkı ikiye ikiye indirdi.

GÖTEPE 10 KİŞİ KALDI : Golden sonra da demba Ba ile bir tyopu direkte patlayan Göztepe 78. dakikada Rotman'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 86. dakikada Mustafa Pektemek'in müthiş ara pasında oyuna giren Larin, ligdeki ilk golünü attı ve farkı tekrar 3'e çıkardı. Bu golden bir dakika sonra bu kez Talisca kaleci ile karşı karşıya kaldı, pasında Babel bomboş kaleye topu gönderdi ve skoru 5-1'e getirdi.

Karşılaşma da bu golle 5-1 sona erdi. Siyah beyazlılar böylece üstüste 2. galibiyetini elde ederek 56 puana yükseldi. Göztepe ise 40 puanda kaldı.

Beşiktaş Göztepe maçı fotoğralarıBeşiktaş Göztepe maçı fotoğralarıBeşiktaş Göztepe maçı fotoğralarıBeşiktaş Göztepe maçı fotoğralarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ: 5 - 1 :GÖZTEPE

Maç Sonu: Beşiktaş, kendi sahasında Göztepe'yi 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

90+1. dakika: Sarı Kart Mustafa Pektemek

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

88. dakika: Talisca sağ kanattan son çizgiye indi ve ceza alanından ortasını yaptı, Beto'dan seken topa arka direkte Larin dokunamadı.

87. dakika: GOL Medel'in derinlemesine pasıyla ceza sahasına sokulan Talisca, karşı karşıya pozisyonda daha uygun durumdaki Babel'i gördü. Babel de topu boş ağlara yolladı: 5-1

86. dakika: GOL Mustafa Pektemek'in savunma arkasına kaldırdığı top sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan Cyle Larin, yerden düzgün bir vuruşla ağları sarstı: 4-1

84. dakika: Beşiktaş savunmasındaki hata sonrası topu kapan Demba Ba ceza alanına girmeden şutunu çekti ancak top farklı şekilde yandan auta çıktı.

83. dakika: Göztepe'de Tanju Kayhan yerini Axel Ngando'ya bıraktı. Beşiktaş'ta Caner Erkin yerini Larin'e bıraktı.

81. dakika: Beşiktaş'ta Cyle Larin oyuna dahil olmak için kenara geldi. Genç futbolcu ilk kez Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıkacak.

78. dakika: Ani gelişen Beşiktaş atağında Medel'i orta alanda düşüren Rotman sarı kart gördü. Gördüğü sarı kart sonrası Hakem Ümit Öztürk'e fiziki müdahaleyle itiraz eden Rotman, aynı dakika içinde ikinci sarı kartı da görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

76. dakika: Beşiktaş'ta Jeremain Lens yerini Vida'ya bıraktı. Demba Ba bu bölümde Beşiktaş savunmasını bir hayli zorlamaya başladı.

73. dakika: Oyuncu Değişikliği Álvaro Negredo Sánchez Mustafa Pektemek 

72. dakika: Sağ çaprazda topla buluşan Demba Ba sol ayağıyla inanılmaz bir şut çıkardı, Fabri'nin müdahale edemediği top çatala çarpıp oyun alanına geri döndü.

71. dakika: GOL Sol kanattan presle topu kapıp ceza alanına sokulan Poko'nun bıraktığı topa penaltı noktası üzerinden Halil Akbunar dokundu ve farkı ikiye indirdi: 3-1

68. dakika: Göztepe savunmasından gönderilen derinlemesine pasla Demba Ba karşı karşıya kalma şansı yakaladı ancak Pepe onu iyi durdurdu ve topu kalecisine kazandırdı.

67. dakika: Necip'in savunma arkasına gönderdiği nefis pasa orta alandan Lens hareketlendi ancak tehlikeyi sezen Beto ceza alanı dışına kadar çıkarak topu göğsüyle uzaklaştırdı.

64. dakika: GOL Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Necip'in ön direkte aşırdığı topa kale alanı içinde Tosic kafayla dokundu ve farkı üçe çıkaran golü kaydetti: 3-0

62. dakika: Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Rotman'ın sert şutunda top Fabri'nin kollarında kaldı. Göztepe savunmasının hatasıyla topu kapan Negredo sol kanattan içeri sokuldu ancak vuruş açısı bulamayınca içeri çevirmek istediği top savunmaya çarpıp kornere çıktı.

61. dakika: Göztepe özellikle Halil'in sol kanattan geliştirdiği atak girişimleriyle Beşiktaş kalesini yoklamaya başladı.

60. dakika: Beşiktaş, karşılaşmanın son yarım saatlik dilimine iki farklı üstünlükle giriyor.

59. dakika: Göztepe çıkmak isterken Poko'dan topu çalan Talisca bekletmeden kaleyi gördü, onun plasesinde Beto son anda topu çeldi.

56. dakika: Talisca'nın hafif sol çaprazdan sert şutunda top üstten auta gitti. Sarı Kart Tanju Kayhan

54. dakika: Lens'in sağ kanattan ortasında arkaya açılan topa gerilerden gelen Caner vurdu ancak çerçeveyi tutturamadı.

53. dakika: İki takım da yine tamamen hücum odaklı bir futbol sergiliyor. Beşiktaş bunu pozisyonlarla zenginleştirme konusunda daha başarılı.

52. dakika: Babel'in nefis ara pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Lens'in dokunuşunda süzüle süzüle giden top direğin dibinden auta çıktı.

51. dakika: Selçuk Şahin oyundan alınmasına tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncu yedek kulübesinde yardımcı antrenörlerle tartıştı. 

50. dakika: Oyuncu Değişikliği Selçuk Şahin Tayfur Bingöl

47. dakika: Bu kez Göztepe, Beşiktaş kalesini zorladı. Sol kanattan Poko'nun ortasına Reis penaltı noktası üzerinden kafayı vurdu, Fabri'nin müdahalesiyle top kornere çıktı.

46. dakika: Vodafone Park'ta ikinci yarı başladı! Beşiktaş ikinci yarıya da etkili başladı. Caner'in soldan ortasına ön direkte Negredo kafayı vurdu, Beto zorlanmadan topu kontrol etti.

Devre Arası: İlk yarı sona erdi! Beşiktaş soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gidiyor.

45. dakika: Sabri'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken topu önünde bulan Wallace Reis uygun durumda vuruşunu yaptı, top üstten auta çıktı.

43. dakika: eşiktaş'ın hafif sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşta Caner doğrudan kaleyi denedi, top direğin hemen üzerinden dışarı çıktı. İlk yarıda son anlara girilirken Beşiktaş baskısı yeniden artmaya başladı.

42. dakika: Göztepe'de Leo Schwechlen, içeriye sokulmak isteyen Negredo'yu faulle durdurunca sarı kart gördü.

40. dakika: Babel'in şutu sonrası yeniden ortalanan topta rakibiyle çarpışan Göztepe kalecisi Beto bir sakatlık yaşadı, onun tedavisi nedeniyle duraklayan oyun şimdi tekrar başladı.

39. dakika: Beşiktaş'ın sol taç çizgisi önünden kazandığı serbest vuruşta Caner pasını Babel'e çıkardı. Kaleyi karşısına alan Babel'in uzak mesafeden müthiş şutunda Beto aynı güzellikte bir kurtarışa imza attı.

38. dakika: Sol kanatta rakiplerinden müthiş sıyrılan Babel, pasını içerideki Lens'e çıkardı. Onun şutunda top savunmadan geri geldi.

36. dakika: Üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle bu bölümde tempo bir hayli düştü.

35. dakika: Deplasman tribününü tıklık tıklım dolduran Göztepe taraftarları, 35. dakikada telefonlarının ışıklarıyla müthiş bir şova imza atıyor.

34. dakika: Talisca bu kez Selçuk'la girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Hakemin devam kararı verdiği bu pozisyon sonrası Talisca kalkamadı. Sağlık ekipleri bir kez daha onun için sahaya geldi.

33. dakika: Lens'in sağ kanattan ortasında Negredo'dan önce araya giren Göztepe savunması topu kafayla kornere yolladı.

31. dakika: Her iki oyuncunun da tedavileri tamamlandı. Oyun, Göztepe serbest vuruşuyla yeniden başladı.

30. dakika: Orta alanda yaşanan top kapma mücadelesinde Talisca ve Castro yerde kaldı. İki oyuncu için de sağlık görevlileri sahaya davet edildi.

28. dakika: Sol kanattan Talisca'nın yerden ortasında Babel kale alanı içinde bir anda bomboş kaldı ve vuruşunu yaptı. Beto'nun çıkardığı top öncesi ofsayt bayrağı havadaydı.

26. dakika: GOL Savunma arkasına gönderilen topla sol kanattan iyi hareketlenen Babel, pasını dışarıya doğru çıkardı. Ceza yayı üzerinden müthiş bir şut çıkaran Medel, topu ağlara yolladı: 2-0

23. dakika: Göztepe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Leo'nun vuruşunu çizgi önünde Negredo çıkardı.

21. dakika: Sağ kanattan gelişen Göztepe atağında Poko'nun pasıyla ceza alanı ön çizgisinde topu alan Demba Ba sert vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

19 dakika: GOL Beşiktaş'ın sol kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşu sonrası Caner ortasını yaptı, kale alanı içerisinde iyi hareketlenen Talisca kafayla topu ağlara yolladı: 1-0

17. dakika: Bu arada Demba Ba'nın pozisyonunda Beşiktaş lehine faul kararı çıktı ve Senegalli oyuncu, Fabri'ye yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

15. dakika: Az önceki pozisyonda Demba Ba'yla çarpışan Beşiktaş kalecisi Fabri bir sakatlık yaşıyor. Halil Akbunar sol kanattan iyi hareketlendi ve ortasını yaptı. Kale önünde hamlesini yapan Demba Ba bu topa dokunamadı.

13. dakika: Caner Erkin'in sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Talisca ön direkte iyi yükseldi ancak kafa vuruşunda top Beto'nun üzerine gitti.

12. dakika: Castro'nun savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Halil Akbunar için ofsayt bayrağı kalktı.

11. dakika: İki takım da çıkarken kaptırdığı toplarla kalesinde tehlikeler yaşıyor.

10. dakika: Karşılaşmanın ilk 10 dakikası golsüz eşitlikle geçilirken iki takım da henüz oyun üstünlüğünü eline alabilmiş değil...

9. dakika: Lens'in pasıyla topu alan Medel uzaklardan şansını denedi, onun şutunda top yandan dışarı çıktı.

8. dakika: Maç oldukça yüksek tempoda başladı. İki ekip de tamamen hücuma yönelik bir oyun sergiliyor.

7. dakika: Beşiktaş'ın çıkarken kaptırdığı top sonrası Tanju'nun ara pasıyla içeri sokulan Demba Ba sol çaprazdan sert vurdu, top üstten auta gitti.

5. dakika: Göztepe maçın başından bu yana ilk kez topa bu kadar sahip oluyor. Konuk ekip bir süredir savunmada hazırlık pasları yapıyor.

4. dakika: Beşiktaş oyunu rakip yarı alana yıkmaya başladı. Özellikle Talisca, Beşiktaş ataklarında oyun kurucu rolünü üstlenen isim oluyor.

3. dakika: Beşiktaş kontrolü elinde tutarak maça başladı. Göztepe önde baskıyla rakibine top yaptırmamaya çalışıyor. Talisca'nın orta alandan taşıdığı topla etkili gelen Beşiktaş'ta Lens araya atılan topa hareketlenmek isterken ceza alanında yerde kaldı. Beşiktaş cephesinin penaltı beklentileri karşılık bulmadı.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve zorlu maç başladı! İki takım taraftarları da ilk düdükle birlikte müthiş bir desteğe başladı. Vodafone Park'ta atmosfer görülmeye değer. Adriano'nun havalandırdığı topu ceza alanı dışında göğsüyle indiren Talisca döndü vurdu ancak şutu oldukça etkisiz kaldı. Aut...

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Necip, Medel, Lens, Talisca, Babel, Negredo
YEDEKLER: Tolga, Utku, Fatih, Gökhan Gönül, Alpay, Vida, Gökhan Töre, Mustafa, Larin
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş 

GÖZTEPE: Beto, Sabri, Reis, Leo, Tanju, Selçuk, Rotman, Andre Castro, Poko, Halil, Demba Ba
YEDEKLER: Günay, Yavuz, Muhammed Enes, Erol Hakan, Scarione, Axel, Tayfur, Serkan, Ghilas
TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER