SÜPER LİG

Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı

Beşiktaş Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 18 Ekim Pazar günü Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Sabah antrenmanında denge, kuvvet ve kondisyon çalışmaları üzerinde duran siyah-beyazlılar, akşam idmanında ise iki grup halinde bir çalışma gerçekleştirdi. Beşiktaşlı futbolcular, dönüşümlü olarak pas çalışması yapıp minyatür kale maç oynadı. İdman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Milli takımdan dönen Dusko Tosic, akşam antrenmanında takıma katılırken, Ricardo Quaresma ve Osmanlıspor ile oynanan hazırlık maçında omzunda ağrı hisseden kaleci Günay Güvenç, salonda çalıştı.  

Milli takımda bulunan Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Ersan Adem Gülüm'ün yer almadığı idmanda, sakatlığı düren Veli Kavlak da bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın devam edecek Beşiktaş, saat 17.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bayrampaşa ile hazırlık maçı oynayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER