BEŞİKTAŞ

Beşiktaş işine son verdi UEFA kaptı

EURO 2016'da UEFA adına görev yapan tek Türk olan ve Fransızca ile İngilizce bilen Gülbahar, içerik koordinatörü olarak çalışıyor.

Beşiktaş işine son verdi UEFA kaptı

Beşiktaş Kulübü'nde 3.5 yıl Futbol A Takımı'nın Medya ve İletişim Sorumluluğu yapan ancak geçtiğimiz ocak ayında görevinden alınan Coşkun Gülbahar, UEFA tarafından EURO 2016'ya çağırıldı.

Lens şehrinde oynanan Arnavutluk-İsviçre, İngiltere-Galler ve Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçlarında bulunan 27 yaşındaki Coşkun Gülbahar, UEFA'nın resmi sitesi ve sosyal medya hesapları için çalışan data koordinatörü Giovanni de Paola'yla, 5 muhabir ve 2 fotoğrafçının yer aldığı ekibe liderlik yapıyor.

Puma'dan yırtılan forma ve Türkiye açıklaması

EURO 2016 gibi önemli bir organizasyonda Türkiye'yi temsil ettiği için gururlu ve mutlu olduğunu dile getiren Gülbahar, "A Milli Takım, ilk galibiyetini benim de görevli olduğum Lens'te aldı. Çek Cumhuriyeti karşısında, bize yakışan futbolu oynayıp kazandık. Onlar sahada, ben de elimden geldiğince organizasyon konusunda ülkemi temsil etmeye çalışıyorum" dedi.

Gülbahar ayrıca, "Çek Cumhuriyeti maçında bütün arkadaşlarımız Türkiye'yi destekledi. Fotoğrafçı arkadaşlarım sürekli Türkiye lehine tezahüratlar yaptı. Ayrıca Milli Takım'ın sahadaki mücadelesi, tüm UEFA görevlilerinden de büyük takdir topladı. Yabancıların da sempatisini toplayan, sahaya her şeyini yansıtan bir ekibe sahibiz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER