BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Jeremain Lens'i resmen açıkladı

Beşiktaş, Jeremain Lens'in kiralanması konusunda kulübü Sunderland ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi

Beşiktaş Jeremain Lens'i resmen açıkladı

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabında, taraftarlar arasında son günlerin moda sloganı olan ve Alvaro Negredo'nun transferinde kullanılan "Come to Beşiktaş" videosuyla Lens'in kadroya dahil edildiğini duyurdu.

LENS'İN RÜYASI

"Lens'in rüyası" başlığıyla hazırlanan ve bir taraftar görseliyle başlayan videoda Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon Benfica ile yaptığı ve 3-3 biten maçta Cenk Tosun, Ricardo Quaresma ikisinin attığı goller paylaşıldı.

'COME TO BEŞİKTAŞ'

Gollerin ardından Vodafone Park'ta taraftarların oluşturduğu atmosferin yanı sıra Boğaziçi'nde gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarına yer verilirken, daha sonra Negredo'nun Lens'i telefonla aradığı ve "Come to Beşiktaş (Beşiktaş'a gel)" dediği, Lens'in de "I'm coming to Beşiktaş (Beşiktaş'a geliyorum)" yanıtı verdiği görüldü.

Siyah-beyazlı kulübün, Anderson Talisca'dan dolayı sorun yaşadığı Benfica ile oynanan maçla ilgili görsel paylaşması dikkati çekti. 

BEŞİKTAŞ KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İngiliz ekibi Sunderland'te bulunan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens için kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Jeremain Marciano Lens'in transferi konusunda kulübü Sunderland ile görüşmelere başlanmıştır." ifadesi kullanıldı..

LENS KİMDİR?
ADI:
Jeremain Marciano Lens
DOĞUM TARİHİ:
24 Kasım 1987 (29)
DOĞDUĞU İL:
Amsterdam/Hollanda
BOYU:
1,78m
UYRUĞU:
Hollanda
MEVKİ:
Sağ kanat
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ:
11 milyon Euro
2016/2017 SEZONU PERFORMANSI:
36 maç, 5 gol, 17 asist
OYNADIĞI KULÜPLER:
Alkmaar, Nijmegen, PSV Eindhoven, Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe

Şenol Güneş'ten Talisca açıklaması

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER