BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Jose Sosa'ya şartlı onay verdi

Beşiktaş'ta gündemin ilk sırasına oturan Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın ayrılmasına şartlı olarak izin verildi.

Beşiktaş Jose Sosa'ya şartlı onay verdi

Jose Sosa ile bir görüşme yapan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendisini gönderebileceklerini ancak Milan'ın önerdiği 4 milyon euroya bunun mümkün olmadığını dile getirdi.

İtalyan kulübü tarafından transfer edilmek istenen Sosa ile menajeri olmadan bire bir görüşme yapan siyah-beyazlı yönetici, konuyu futbolcuya anlattı.

Kendisinin ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın yeni bir transfer yapma zorunluluğu olacağını dile getiren Çebi, "Bu da 4 milyon euroya olmaz. Senin ayarındaki bir futbolcuyu böyle bir paraya alamayız. Bu nedenle Milan bu transferi bitirmek isterse, daha fazla bir rakamı gözden çıkarmak zorunda" diyerek kartları açık oynadı. Siyah-beyazlı yönetici, bu transferin gerçekleşebilmesi için İtalyanların rakamı artırmak zorunda olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş Mustafa Pektemek'i kullanıp golcü alaca 

Sosa son durumu menajerine bildirdi

Sosa'nın da bu görüşmenin ardından durumu menajerlerine aktardığı öğrenildi. Beşiktaş bu transferin oluru olup olmayacağını İtalyan kulübünün yeni teklifine göre netleştirecek.

İstanbul'da bulunan ve kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcu ise transfer gerçekleşinceye kadar Beşiktaş'ın U21 takımı ile birlikte antrenmana çıkacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER