BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Kamil Glik transferini bitiriyor

Milosevic, Alexis ve Pedro Franco ile yollarını ayırmaya düşünen Beşiktaş Polonyalı stoper Kamil Glik için bir kez daha Torino'nun kapısını çaldı.

Beşiktaş Kamil Glik transferini bitiriyor

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş transferde önceliğin savunmaya verilmesini isteyince Torino'da forma giyen Kamil Glik'le yapılan pazarlıklar hızlandı.

Beşiktaş'ın, Milan'lı Zapata ve Liverpool forması giyen Skrtel'le de bağlarını koparmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon savunmada yaşanan sıkıntıların yeni dönemde bitmesini isteyen Güneş, stoper ve bek transferlerinin bir an önce bitirilmesini talep etti.

KAMİL GLİK OLMAZSA ZAPATA VEYA SKRTEL

Kamil Glik ile yaklaşık 3 aydır temas halinde bulunan Beşiktaş Yönetimi, zayıf bir ihtimal olsa da Milan'lı Zapata ve Liverpool'da top koşturan Skrtel'i de listesinde tutuyor.

Spor gazetelerinde günün manşetleri

Glik'in menajerleriyle İtalya'da bir araya gelen siyah-beyazlılar diğer stoper adaylarıyla temaslarını tamamen kesmediği için Polonyalı oyuncudan süre istedi.

Kartal'ın ilk hedefinin Torino ile sözleşmesi süren 28 yaşındaki Glik olduğu ifade edildi.

KAMİL GLİK İTALYA'NIN EN İSTİKRARLI STOPERLERİNDEN

Kamil Glik, İtalya Ligi'nin en başarılı ve istikrarlı stoperleri arasında yer alıyor. Beş yıldır Torino forması giyen Polonyalı oyuncu 168 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken 14 gole imza attı. Glik 44 kez sarı, 3 kez de kırmızı kart gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER