BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Karabükspor maçının sonucu ve özeti

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş, PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın tüm ayrıntıları İnternetspor.com'da...

Beşiktaş Karabükspor maçının sonucu ve özeti

Hafta sonu Galatasaray karşısında derbi galibiyeti alan Beşiktaş, yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı Kardemir Karabükspor karşısında 3-0'lık bir galibiyet aldı ve Ziraat Türkiye Kupası'na 3 puanla başladı..

Beşiktaş 3-0 Karabükspor

45' [1-0]Cenk Tosun
59' [2-0]Kerim Frei
67' [3-0]Cenk Tosun    

Beşiktaş - Kardemir Karabükspor maçının fotoğrafları

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu maçında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 3-0'lık skorla geçti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in rotasyona gittiği maçta Veli Kavlak da 9 ay sonra ilk kez forma giydi.

Siyah-beyazlılar maçın ilk yarısını 45+1'de Cenk Tosun'un ayağından bulduğu golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Beşiktaş 59. dakikada Kerim Frei'ın şık golüyle farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekip 67. dakikada yine 'Tosun Paşa' lakaplı golcüsü Cenk Tosun'la skoru 3-0'a getirirken bu aynı zamanda maçın da sonucu oldu.  

Beşiktaş

Beşiktaş - Karabükspor maçından notlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu'ndaki ilk maçında PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'la oynanan maçın ilk 11'inde 10 değişiklik yaptı.

Güneş, siyah-beyazlı ekibin ligde oynadığı ve 2-1 kazandığı Galatasaray derbisinde ilk 11'de görev yapan futbolculardan sadece kaleci Günay Güvenç'e ilk 11'de yer verdi, diğer 10 oyuncuyu ise değiştirdi.

Kaleyi Günay Güvenç'e emanet eden tecrübeli teknik adam, defansı Serdar Kurtuluş, Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Dusko Tosic'ten oluşturdu. Defansın önünde Necip Uysal ve Veli Kavlak'ı görevlendiren Güneş, orta alanın sağında Gökhan Töre'ye, solunda ise Kerim Frei'a şans verdi. İleri uçta ise Mustafa Pektemek ile Cenk Tosun forma giydi.

Beşiktaş'ta genç kaleci Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Andreas Beck, Olcay Şahan, Muhammed Enes Durmuş ile Eslem Öztürk ise yedek kulübesinde oturdu.

Veli Kavlak 9 ay sonra forma giydi

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, 9 ay sonra siyah-beyazlı formayı giydi. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Kardemir Karabükspor karşısında ilk 11'de görevlendirdiği 27 yaşındaki futbolcu, 270 gün sonra yeşil sahaya çıktı.

Veli Kavlak, geride kalan sezon 22 Mart'ta Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın ardından omzundan yaşadığı sorun sebebiyle iki kez operasyon geçirmiş, sezon başından beri takımdan uzak kalmıştı. 

Serdar Kurtuluş ve Franco bu sezon ilk kez

Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş ve Pedro Franco, bu sezon siyah-beyazlı formayı ilk kez resmi bir maçta giydi.

Alman futbolcu Andreas Beck'in gelişiyle sağ kanattaki yerini bu futbolcuya kaptıran Serdar Kurtuluş, Kardemir Karabükspor karşısında bu sezon ilk kez bir resmi maça çıktı.

Serdar Kurtuluş gibi sezon başından bu yana forma şansı bulamayan Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco da bu sezon ilk kez görev yaptı.

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Mustafa Pektemek de bu sezon ilk kez 11'de forma şansı buldu.

Hutchinson ve Rhodolfo yok, Beck kulübede

Beşiktaş'ta, sezon başından bu yana tüm resmi maçlarda forma giyen 2 futbolcu kadroda yer almazken, bir futbolcu ise yedek kulübesinde forma bekledi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in "vazgeçilmezleri" arasında yer alan Kanadalı Atiba Hutchinson ile Brezilyalı Luiz Rhodolfo, Kardemir Karabükspor karşısında 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. 

Sezon başından bu yana tüm maçlarda forma giyen bir diğer isim olan Andreas Beck ise yedek kulübesinde şans bekledi.

Siyah-beyazlı ekipte, Mario Gomez, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa ve Ersan Adem Gülüm, maç kadrosuna alınmayarak dinlendirildi.

Ayrıca, son Galatasaray maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen ve tedavisine devam edilen kaleci Tolga Zengin de takımdaki yerini alamadı.

Tribünler boş kaldı

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor arasındaki mücadeleyi az sayıda taraftar izledi.

İstanbul'daki soğuk hava sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı tribünleri boş kalırken, karşılaşmayı bini aşkın taraftar takip etti.

Bu arada maçı izlemek üzere az sayıdaki Kardemir Karabükspor taraftarı da tribündeki yerini aldı. 

BEŞİKTAŞ: 3-0 :KARDEMİR KARABÜKSPOR

90+3. dakika: Maç sona erdi. Beşiktaş, Karabükspor'u 3-0 yenerek C Grubu'na 3 puanla başladı.

90+1. dakika: Serdar Kurtuluş'un ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan vuruşu iki hamlede Ercüment'te kaldı.

90. dakika: Maçın sonuna 3 dakika eklendi.

88. dakika: Tosic'in Köksal'a yaptığı faulün ardından kazanılan serbest vuruşta Alpay'ın vuruşu kaleyi bulmadı.

87. dakika: Murat'ın pası ile ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Neagu'nun vuruşu Beşiktaş savunmasından geri geldi.

83. dakika: Kerim'in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Ramon Motta, kaleci Ercüment'i geçip dar açıdan vuruşunu yaptı ama dar açıdan kaleyi bulamadı.

81. dakika: Ceza sahası dışından sağ çaprazdan İzzet'in vuruşu kaleci Günay'da kaldı.

78. dakika: Necip'in pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Kerim'in vuruşu Karabükspor savunmasından grei geldi..

77. dakika: Az önce sakatlanan Cenk Tosun yerine genç futbolcu Muhammet Enes Durmuş oyunda.

75. dakika: Beşiktaş yarı alanının ortalarında hava topu mücadelesinde Mert ile çarpışan Cenk, başından sakatlandı. Sağlık görevlileri oyunda.

73. dakika: Tosic'in Neagu'ya yaptığı faulün ardından sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Alpay'ın vuruşu kalenin az farkla üzerinden dışarı gitti.

71. dakika: Beşiktaş'ın genç futbolcusu Eslem Öztürk, Veli'nin yerine oyunda.

68. dakika: Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin yerine Ramon Motta oyunda.

67. dakika: GOOOOLL! Cenk Tosun ve 3-0 oldu. Tosic'in havadan gönderdiği uzun pasla ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Cenk'in vuruşuna Ercüment dokunsa da top bir kez daha filelerle buluştu.

63. dakika: Karabükspor'da Recep Aydın'ın yerine Murat Akın oyunda.

61. dakika: Mustafa Pektemek'in pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Cenk Tosun'un çektiği şut kaleci Ercüment'ten dönüyor.

59. dakika: GOOOOLL! Beşiktaş Kerim Frei ile farkı ikiye çıkarttı. Savunmadan dönen topla buluşan Mustafa Pektemek, yerden pasını altıpas içerisinde bulunan Kerim Frei'a aktardı. Kerim Frei da topukla yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı.

56. dakika: Kazanılan serbest vuruşta topun başına Kerim Frei geçiyor. Kerim Frei'ın çektiği şut kaleci Ercüment Kafkasyalı'da kalıyor.

55. dakika: Cenk Tosun'un havadan gönderdiği pası ceza sahası yayının hemen dışında eliyle kontrol eden Cemil Adıcan, sarı kart gördü.

53. dakika: DİREK! Karabükspor gole çok ama çok yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan topta aol kanattan gelen Karabükspor'da Köksal çaprazdan vurdu. Günay çeldi. Boşta kalan topu Recep tamamlamak istedi. Savunma çizgide ayak koydu. Recep bir kez daha vurdu. Top direkten döndü.

50. dakika: Necip uysal'ın sakatlığı nedeniyle sağlık görevlileri oyun alanına girdi. Necip'in tedavisi saha dışında sürecek.

49. dakika: Sol kanatta iki oyuncuyu geçip ortasını yapan Gökhan Töre'nin bu topunu savunmada Cemil kesti.

47. dakika: Gökhan Töre'nin köşe vuruşunda sağ kanattan ceza sahasına doldurduğu topa Franco kafayı vurdu ama top kaleci Ercüment'te kaldı.

46. dakika: Karabükspor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri yaparak başlıyor. İlhan Depe oyundan çıkarken yerine Mert Güney giriyor. Alpay Koçaklı da Elvis Kokalovic'in yerine karşılaşmaya dahil oluyor.

46. dakika: İkinci yarıya Karabükspor başladı.

Beşiktaş - Kardemir Karabükspor maçının fotoğrafları

45+2. dakika: İlk yarı 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

45+1. dakika: GOOOOLL! Beşiktaş Cenk Tosun'la 1-0 önde! Sol kanattan gelişen atakta Veli'den pası alan Cenk, Cemil'i çalımladı ve bireysel çabasıyla yarattığı pozisyonu gole çevirmeyi başardı.

45. dakika: İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.

43. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Cenk Tosun ceza sahası içinde topu düzelttikten sonra vuruşunu yaptı kaleciden seken topu Mustafa Pektemek'in tamamlamak istedi ama top yan ağlarda kaldı.

42. dakika: Cenk Tosun'un uzaklardan kullandığı serbest atış zayıf bir şekilde kaleci Ercüment'in kucağına gitti.

37. dakika: Bekir Ozan Has'ın sakatlığı nedeniyle oyun durdu ve sağlık ekipleri oyun alanında. 

36. dakika: Veli'nin pası ile sol kanatta topla buluşan Tosic'in ortası Karabükspor savunmasından dönüyor.

33. dakika: Karabükspor çıkmak isterken topu kaptırdı. Mustafa Pektemek kazandığı topu kısa bir süre sürüp kaleye gönderdi. Biraz önde olmasına rağmen Ercüment topu kornere tokatladı.

29. dakika: Sol kanattan gelişen hücumda Köksal'ın ortasında top Alexe'nin arkasında kaldı, akabinde Beşiktaş savunması topu engellemeyi başardı.

27. dakika: Milosevic'in Alexe'ye yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Bekir Ozan'ın ortasında Köksal için ofsayt bayrağı kalktı.

22. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Kerim Frei'ın ortası ile arka direkte buluşan Necip, topu kafayla arkadaşlarına indirmek istedi ancak kaleci Ercüment topa sahip oldu.

20. dakika: İsmail Dinler'in pası ile ceza sahası yayı dışında sol çaprazda topla buluşan İlhan Depe'nin çektiği şut kaleci Günay'ın ellerinde kaldı.

18. dakika: Veli'nin pasına sağ kanatta hareketlenen Necip için ofsayt bayrağı havada.

17.dakika: Serdar'ın uzun topuna Necip hareketlendi ancak ofsayt pozisyonundaydı.

16. dakika: Beşiktaş kazandığı korner ve sonrasında yaşanan pozisyondan sonuç alamadı.

15.dakika: Tosic soldan aldığı topu penaltı noktasının gerisine doğru yerden çıkardı. Kerim gelişine vurdu. Savunmaya çarpan top kornere çıktı.

14. dakika: Maçta tempo oldukça düşük. İki takım da rüzgarın da etkisi ile hem top kontrolünde hem de pas şiddetinde başarısız oluyor.

13.dakika: Tosic soldan ortaladı. Ceza alanı içinde bir karambol yaşandı. Mustafa'nın cılız şutu kalecide kaldı.

11. dakika: İlhan Depe soldan ortaladı. Ceza alanı için İsmail kontrol etmek istedi. Günay çıktı ve topu aldı.

10. dakika: Beşiktaş kendi sahasında pas yaparak çıkmaya çalışıyordu. Karabük baskısı top kaybına neden oldu.

9. dakika: Tosic soldan kaçan Gökhan'ı düşündü ancak savunma ayak koydu.

8. dakika: Gökhan uzun topta savunmanın arkasına kaçan Cenk'i düşündü. Top kaleci Ercüment'te kaldı.

7. dakika: Gökhan Töre soldan çizgiye indi. Yerde kaldı. Faul bekledi ancak hakem aut kararı verdi.

6. dakika: Karabükspor soldan atak geliştirmek istedi ancak pozisyon ofsayt.

5. dakika: Karabükspor etkili geldi. Sağdan yapılan ortaya Alexe kafayı vurdu. Top auta çıktı.

4. dakika: Savunmadan atılan uzun topa Karabükspor forveti hareketlendi ancak Serdar kafayla topu Günay'a aktardı.

3. dakika: Cenk soldan topa birlikte ceza alanına girdi. Tam şutunu çekecekti ki ayağı zemine takıldı ve yere düştü. Talihsiz bir andı Beşiktaş için.

2. dakika: Serdar sağdan bindirdi. Ceza alanına ortaladı. Savunma kafayla kornere gönderdi.

1. dakika: Beşiktaş'ın vuruşu ile karşılaşma başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER