BEŞİKTAŞ

Beşiktaş kasasını da doldurdu

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile berabere kalarak gruptan çıkmayı garantiledi. Siyah beyazlılar bu tarihi başarıyla birlikte kasasını da doldurdu.

Beşiktaş kasasını da doldurdu

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grupta oynadığı 5. maçta Porto ile 1-1 berabere kalarak lider olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi. Kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak büyük bir başarıya imza atan siyah beyazlılar aynı zamanda kasasını da doldurdu.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ülkemizi tek temsil eden takım olan Beşiktaş, 12.7 milyon eurp katılım payı dışında 25 milyon euro pazarlama geliri elde etmişti. Siyah beyazlılar grupta şimdiye kadar topladığı 10 puanla performans geliri olarak 5.5 milyon euro elde etti. Ayrıca gruptan çıkan Beşiktaş kasasını doldurmaya devam etti. Siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselerek 6 milyon euro daha kasasına koyarak toplamda 50 milyon euro'yu aşan bir gelir elde etti.

Cenk Tosun asist yaptı sosyal medya yıkıldı

ÜLKE PUANINA EN FAZLA KATKI YAPAN TAKIM
Beşiktaş aynı zamanda bu sezon Avrupa kupalarında ülke puanına da en fazla katkı yapan takım oldu. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başaran siyah beyazlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'ya erken veda ettiği sezonda Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarıyla bu yıl ülke puanına en fazla katkı yapan temsilcimiz oldu.

Beşiktaş-Porto maçı golleri ve geniş özeti

FENERBAHÇE'NİN REKORUNA DA ORTAK OLDU

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 5. maç sonunda topladığı 11 puanla, Fenerbahçe'nin 2007/2008'deki 11 puanlık rekorunu da yakaladı. Siyah beyazlılar eğer son maçta Leipzig'i yenerse bu ortalamayı geçecek.

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği performansla Avrupa'nın birçok büyük kulübün dikkatini çeken Cenk Tosun, Porto maçında Talisca'ya yaptırdığı asistle adından yine söz ettirdi. Şampiyonlar Ligi'nde bu maça kadar 4 maçta 4 gol atan, 1 asist yapan Cenk, 5. maçında 2. asistini gerçekleştirdi.

VODAFONE PARK'TA İLK YAŞANDI!

Vodafone Park'ta ilk kez gol anonsunda asist yapan oyuncuya da yer verildi. Beşiktaş'ın golü “Cenk Tosun'un muhteşem asistiyle Anderson Talisca” olarak anons edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER