BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Konyaspor'a hazırlanıyor

Süper Lig'in 17. ve ilk yarının son maçında Konyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürdü.

Beşiktaş Konyaspor'a hazırlanıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında 27 Aralık Pazar günü Torku Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'la oynadığı maçta ilk 11'de yer alan futbolcuların salonda yenileme çalışması yaptığı belirtildi.

Tolgay Arslan'ın bireysel çalıştığı antrenmanda diğer futbolcuların kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi. Dar alanda kontrol pas, kanat ve şut çalışması yapıldığı belirtilen antrenmanın yarım sahada çift kale maçla sona erdiği aktarıldı.

Mario Gomez o listenin zirvesinde

Beşiktaş, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, kampa girecek.

Öte yandan, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Gökhan Töre hakkında basında çıkan haberlere tepki gösterildi.

"Gökhan Töre hakkında son dönemde iftira ve yalanlarla dolu iddialar gün geçtikçe zarar verme amaçlı kampanyaya dönüştürülmektedir" denilen açıklamada, milli futbolcunun ağır bir grip atlattığı ve bu yüzden son zamanlarda takımda daha az süre bulduğu kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER