BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Leipzig maçı golleri ve geniş özeti

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi G Grubu'ndaki ikinci maçında Vodafone Park'ta Leipzig'i Babel ve Talisca'nın attığı gollerle 2-0 yendi.

Beşiktaş-Leipzig maçı golleri ve geniş özeti

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş evinde Leipzig'i 2-0 yenerek 2'de 2 yaptı.

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Leipzig'i İstanbul'da konuk etti.

GOLLERİMİZ BABEL VE TALİSCA'DAN

İlk maçta deplasmanda Porto'yu yenen Beşiktaş, Alman temsilcisi Leipzig'e karşı da maça hızlı başladı. Baskılı oyununu karşılığını 11. dakikada Babel'in golüyle aldık.

Cenk Tosun'un soldan yaptığı ortaya düzgün bir vuruş yapan Hollandalı Babel, Porto'dan sonra Leipzig'e de golünü atarak siyah-beyazlı ekibi 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının tek hakimi olan temsilcimiz Beşiktaş, ilk yarının sonlarında farkı 2'ye çıkardı. Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Talisca skoru 2-0'a getirdi. İlk 45 dakika Babel ve Talisca'nın golleriyle 2-0 sona erdi.

Galasaraylılar tribünden zorla çıkarıldı

İkinci 45 dakikada temsilcimiz Beşiktaş, skorun avantajıyla oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Leipzig topla daha fazla oynamasına rağmen gol atamadı ve maç Beşiktaş'ın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 sona erdi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 6 yaparken, Leipzig 1 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ 6 PUANLA TARİHE GEÇTİ

Deplasmanda Porto zaferinin ardından evinde Leipzig'i de yenen Beşiktaş grupta 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. Siyah-beyazlı ekip tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde ilk 2 maçını kazanarak tarihe geçti. 

Grubun diğer maçında ise Porto, Fransa'da Monaco'yu Aboubakar 2 ve Layun'un golleriyle 3-0 mağlup etti. Porto puanını 3'e yükseltirken, Monaco'nun ise grupta 1 puanı bulunuyor.

BEŞİKTAŞ: 2 - 0 :LEİPZİG

Maç Sonu ve hakem maçı bitiren son düdüğü çalıyor.

90. dakika: Bruma, Tolgay Arslan ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

89. dakika: Jean-Kevin Augustin çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak golü kaçırmayı başarıyor! Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor.

88. dakika: Dusko Tosic çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun vuruşunu kaleci çeliyor!

87. dakika: Beşiktaş takımından Fabri zaman geçirdiği için sarı kart görüyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

86. dakika: Beşiktaş şimdi kontraatağa kalkıyor. Dayot Upamecano topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Marcel Halstenberg çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak golü kaçırmayı başarıyor!

85. dakika: RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor.

84. dakika: Marcel Sabitzer ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

82. dakika: Bruma tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Marcel Sabitzer çok büyük bir şanstan yararlanamıyor ve şutu üst direkte patlıyor!

80. dakika: Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yerine Negredo oyuna girdi.

74. dakikada Leipzig atağında sağ kanattan yapılan ortada top Fabri'de kaldı.

71. dakikada Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın yerine Tolgay Arslan oyuna girdi.

66. dakika Beşiktaş'ın kullandığı serbest vuruşta Pepe, ceza sahası içinde ofsayta yakalandı.

61. dakika: Beşiktaş'ta Gary Medel'in yerine Necip Uysal oyuna girdi.

61. dakika: Jean-Kevin Augustin, Caner Erkin ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

60. dakika: Bu dakikada stadyumdaki bazı ışıkların sönmesinden dolayı karşılaşma duruyor.

59. dakika: Taktik bir değişiklik; Naby Keita oyundan çıkıyor ve yerine Bruma oyuna dahil oluyor.

58. dakika: RasenBallsport Leipzig oyuncusu tarafından uzak mesafeden çekilen şutu kaleci kornere çeldi.

57. dakika: Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor. Naby Keita ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

56. dakika: RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor. Deplasman takımı şu anda rakibini baskı altına almış durumda. RasenBallsport Leipzig atağı, Marcel Sabitzer topla birlikte hızla ilerliyor. Marcel Sabitzer orta yapıyor.

55. dakika: Beşiktaş atağında Ryan Babel ofsayta düşüyor. 

54. dakika: RasenBallsport Leipzig takımından Jean-Kevin Augustin orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. RasenBallsport Leipzig adına Emil Forsberg sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Anderson Talisca topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Stefan Ilsanker orta yapıyor.

53. dakika: RasenBallsport Leipzig adına Emil Forsberg sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Dayot Upamecano topa elle müdahale ediyor.

52. dakika: Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Dusko Tosic, Jean-Kevin Augustin ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Naby Keita orta yapıyor. Marcel Sabitzer tarafından çekilen şutu kaleci kornere çeldi.

51. dakika: RasenBallsport Leipzig atağında Kevin Kampl ortayı yapıyor ancak etkili olamıyor.

49. dakika: RasenBallsport Leipzig takımından Dayot Upamecano, Anderson Talisca ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor. Peter Gulacsi çıkıyor ve topa hakim oluyor.

48. dakika: Emil Forsberg ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

47. dakika: Fabri topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

46. dakika: İkinci yarı başladı. Taktik bir değişiklik; Will Orban oyundan çıkıyor ve yerine Kevin Kampl oyuna dahil oluyor.

Devre Arası: Ve Maçın hakemi ilk yarının son düdüğünü çalıyor.

45+1. dakika: RasenBallsport Leipzig atağında Jean-Kevin Augustin ofsayta düşüyor.

45. dakika: RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor. Stefan Ilsanker tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Beşiktaş şimdi kontraatağa kalkıyor. Cenk Tosun rakiplerini geçiyor. Ricardo Quaresma orta yapıyor. Will Orban topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Beşiktaş adına Ricardo Quaresma sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Beşiktaş takımından Anderson Talisca topa istediği şekilde vuramadı. Maçın dördüncü hakemi  uzatma oynanacağını gösterdi.

43. dakika GOL - Beşiktaş takımından Anderson Talisca kafa vuruşuyla golü atıyor.

42. dakika: Cenk Tosun tarafından çekilen şut kaleciden dönüyor ve oyun devam ediyor. Marcel Sabitzer ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

40. dakika: Stefan Ilsanker orta yapıyor. Caner Erkin topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Ricardo Quaresma orta yapıyor. Cenk Tosun, Will Orban ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

38. dakika: Stefan Ilsanker tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. RasenBallsport Leipzig takımından Emil Forsberg, Atiba Hutchinson ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

37. dakika: RasenBallsport Leipzig kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

36. dakika: Emil Forsberg serbest vuruşu kullanıyor, ancak top dışarı gidiyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

35. dakika: Beşiktaş takımından Anderson Talisca, Emil Forsberg ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. 

34. dakika: RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor. Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. RasenBallsport Leipzig atağında Lukas Klostermann ofsayta düşüyor.

32. dakika: Anderson Talisca sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Sakatlanan Timo Werner yerine oyuna Lukas Klostermann girecek.

31. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

30. dakika: RasenBallsport Leipzig kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

29. dakika: Beşiktaş kendi sahasından taç atışı kullanıyor.

28. dakika: Marcel Sabitzer orta yapıyor. 

27. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor. Cenk Tosun ceza sahasının dışından şutunu çekiyor, ancak kaleci kurtarıyor. Beşiktaş takımından Anderson Talisca, Stefan Ilsanker ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

26. dakika: Atiba Hutchinson topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Naby Keita orta yapıyor. Timo Werner orta yapıyor. Pepe topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

25. dakika: Dusko Tosic topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Dayot Upamecano tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. RasenBallsport Leipzig takımından Emil Forsberg orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. RasenBallsport Leipzig adına Emil Forsberg sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

24. dakika: Atiba Hutchinson, Naby Keita tarafından çok sert bir faule maruz kaldı.

22. dakika: Beşiktaş takımından Ricardo Quaresma güzel bir orta yapıyor. Will Orban topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Marcel Sabitzer uzak mesafeden şutunu çekiyor ve top kaleciden dönüp oyun alanına geri geliyor. Gary Medel topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor. Ricardo Quaresma topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

21. dakika: RasenBallsport Leipzig kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Caner Erkin orta yapıyor. 

20. dakika: Naby Keita ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor.

19. dakika: Anderson Talisca, Dayot Upamecano tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Oğuzhan Özyakup serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Will Orban topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

17. dakika: Caner Erkin serbest vuruşu kullanıyor, ancak rakip oyuncudan geri dönüyor. Beşiktaş adına Ricardo Quaresma sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Peter Gulacsi topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Beşiktaş takımından Caner Erkin, Jean-Kevin Augustin ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Yaptığı taktik faulün ardından Caner Erkin sarı kart görerek kurtuluyor.

15. dakika: Ricardo Quaresma rakiplerini geçiyor. RasenBallsport Leipzig takımından Naby Keita, Ricardo Quaresma ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.  Naby Keita için sarı kart çıktı.

14. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor.

13. dakika: Dusko Tosic topa zamanında hamle yaparak Beşiktaş adına tehlikeyi önledi. RasenBallsport Leipzig rakip sahada taç atışını kullanıyor. Beşiktaş kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

11. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor. GOL - Ryan Babel golü atıyor. Sol kanattan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Cenk Tosun, yerden pasını penaltı noktasının hafif sol çaprazında bulunan Ryan Babel'e gönderiyor. Babel'in gelişine çektiği şut kaleci Peter Gulacsi'nin sağından ağlarla buluşuyor.

10. dakika: RasenBallsport Leipzig takımından Naby Keita, Atiba Hutchinson ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Emil Forsberg, Atiba Hutchinson ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

9. dakika: RasenBallsport Leipzig takımından Emil Forsberg, Anderson Talisca ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

8. dakika: Jean-Kevin Augustin, Dusko Tosic ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Cenk Tosun, Will Orban tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Will Orban için sarı kart çıktı.

7. dakika: Anderson Talisca ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor.

6. dakika: Dayot Upamecano savunmada hata yaptı.

5. dakika: Beşiktaş rakip sahada taç atışını kullanıyor. RasenBallsport Leipzig kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

4. dakika: Peter Gulacsi topu uzaklaştırmaya çalışırken kötü bir vuruşla takımı için tehlike yarattı. Beşiktaş adına Ricardo Quaresma sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

1. dakika: Leipzig başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor.

BEŞİKTAŞ: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Babel, Cenk Tosun
YEDEKLER: Tolga, Mitrovic, Necip, Tolgay, Lens, Mustafa Pektemek, Negredo
TD: ŞENOL GÜNEŞ

RB LEIPZIG: Gulacsi, Ilsanker, Orban, Upamecano, Halstenberg, Sabitzer, Keita, Demme, Forsberg, Werner, Augustin
YEDEKLER: Mvogo, Berbardo, Poulsen, Klostermann, Bruma, Laimer, Kampl
TD: RALPH HASENHÜTTL 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER