BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

Beşiktaş, UEFA Avrupa ligi çeyrek final rövanşında Lyon'u konuk ediyor. Peki Beşiktaş - Lyon maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmandan 2-1'lik skorla ayrılan temsilcimiz  Beşiktaş, ikinci karşılaşmada Fransa'nın Lyon takımını ağırlayacak.

Beşiktaş ile Lyon arasında oynanacak karılaşmada  Vodafone Arena, heyecan dozu yüksek bir maça sahne olacak. Peki Beşiktaş - Lyon maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

BEŞİKTAŞ - LYON

BEŞİKTAŞ - LYON MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Lyon, UEVA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş - Lyon maçı 20 Nisan Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak. Vodafone Arena'da Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yöneteceği maç TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - LYON

Milorad Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

BEŞİKTAŞ - LYON

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER