FUTBOL

Osmanlıspor'dan şampiyon Beşiktaş'a büyük jest

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş ile Osmanlıspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Osmanlıspor'dan şampiyon Beşiktaş'a büyük jest - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş ile Osmanlıspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Osmanlıspor'dan şampiyon Beşiktaş'a büyük jest - Sayfa 2

Konuk ekip Osmanlıspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları ve oyuncular, siyah-beyazlı takımın teknik heyetiyle oyuncularını seremoni öncesi alkışlarla karşıladı.

Osmanlıspor'dan şampiyon Beşiktaş'a büyük jest - Sayfa 3

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, sezonun son haftasında sahasındaki Osmanlıspor maçına taraftarlarının "Şampiyon" tezahüratlarıyla çıktı. Karşılaşma öncesi boğaz turu yapan ve Vodafone Park'ın dışında oluşturulan platformda şampiyonluğu kutlayan siyah-beyazlıların coşkusu, stat içinde de sürdü. Stadı tamamen dolduran taraftarlar, maç öncesinde şampiyonluk şarkıları söyledi. Taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcular ısınmak için sahaya çıkarken, "Şampiyon" tezahüratları yaptı.

Osmanlıspor'dan şampiyon Beşiktaş'a büyük jest - Sayfa 4

Osmanlısporlu oyunculardan büyük jest Konuk ekip Osmanlıspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları ve oyuncular, siyah-beyazlı takımın teknik heyetiyle oyuncularını seremoni öncesi alkışlarla karşıladı. Çıkış tüneli önünde iki sıra halinde siyah-beyazlıları bekleyen Osmanlısporlular, Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı kutladı. Konuk ekip ayrıca sahaya "ŞampiyONBEŞiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz." yazılı pankartla çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar da tribünün büyük bölümünü kaplayan ve üstünde "Alkışlayın Şampiyonu" yazan pankart açtı.