BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Reading maçı golleri ve özeti

Beşiktaş yeni sezon öncesi 5. hazırlık maçında Reading ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş Reading maçı golleri ve özeti

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçları yeni sezona hazırlanıyor.

Siyah Beyazlı ekip birinci etap kamp çalışmalarına Slovakya'da başladı. Burada iki hazırlık maçına çıkan Kara Kartal, Siofok ile 1-1 berabere kalırken, Gyirmot'u 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci etap çalışmaları için Avusturya'ya gelen Beşiktaş, ilk maçında Shaktar Donekts ile 0-0 berabere kalmıştı. Ardından CSKA Moskova'ya 4-1 mağlup eden Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçında İngiliz ekibi Reading ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golleri 66. dakikada Babel ve 76. dakikada Oğuzhan'dan gelirken, Reading'in golleri 84. dakikada Smith, 90. dakikada McNulty'den geldi.

Şenol Güneş karşılaşmaya, Utku, Gökhan Gönül, Medel, Fatih, Adriano, Dorukhan, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Babel, Larin ilk 11'iyle başladı. Tecrübeli hoca ilk yarının sona ermesinin ardından
ikinci yarıya Gökhan Gönül ve Lens'in yerine Caner ve Gökhan Töre'yle başladı. Maçın ilk golünü atan Babel, Orkan ile yer değiştirirken, 76. dakikada Oğuzhan'ın yerine Necip girdi. 85. dakikada sie Adriano ve Tolgay oyundan çıkarken, Aras ile genç Mertcan oyuna dahil oldu.

Beşiktaş Avrupa'ya taraftar götürmüyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER