BEŞİKTAŞ

Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edebilir! İşte ihtimaller..

Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftaya gelindi. 71 puandaki Beşiktaş ve 67 puandaki Başakşehir zirve için mücadele ediyor. İşte nefes kesen yarışın şampiyonluk ihtimalleri.

 Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edebilir! İşte ihtimaller..

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasına girilirken dananın kuyruğu kopuyor. Beşiktaş, uzun süredir liderlik koltuğunda olmasına rağmen şampiyonluğunu ilan edemedi. Siyah-beyazlılar şampiyonluk ipini bugün göğüsleyebilir. İşte şampiyonluk ihtimalleri:

ADANASPOR'UN GALİBİYETİ
Medipol Başakşehir, bugün Adanaspor ile karşılaşacak. Lider Beşiktaş'la arasında 4 puan fark bulunan Başakşehir, küme düşmesi kesinleşen Adanaspor'a mağlup olursa, Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edecek. Siyah-beyazlıların zaferi garantilemesi için Gaziantepspor maçını beklemesine gerek kalmayacak.

Fenerbahçe'nin yabancı kaleci adayları belli oldu


BAŞAKŞEHİR BERABERE KALIRSA...
Başakşehir'in bugünkü maçtan 1 puanla ayrılması durumunda Beşiktaş, yarını beklemek zorunda. Başakşehir berabere kalırsa siyah-beyazlılara şampiyonluk için 1 puan yetecek.

İKİ TAKIM DA KAZANIRSA
Başakşehir'in galibiyeti şampiyonluk iddiasını sürdürmek için tek başına yeterli olmuyor. Abdullah Avcı ve öğrencileri bugün 3 puan alırsa Beşiktaş'ın puan kaybını bekleyecek. Siyah-beyazlılar, Gaziantepspor'u mağlup ederse ligde ipi göğüslemiş olacak.

ŞAMPİYONLUĞUN SON HAFTAYA KALMA İHTİMALİ
Şampiyonluğun ertelenme ihtimali Başakşehir galibiyeti ve Beşiktaş'ın puan kaybından geçiyor. Adanaspor, Başakşehir'i yenerse ve siyah-beyazlılar puan kaybederse şampiyon son hafta belli olacak.

SON HAFTAKİ RAKİPLER
Şampiyonluk düğümünün bu hafta çözülmemesi durumundaysa son hafta fikstürü şöyle: Kayserispor-Medipol Başakşehir. Beşiktaş-Osmanlıspor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER