BEŞİKTAŞ

Beşiktaş şehitlerini uğurladı

Hain bombalı terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı için cenaze töreni düzenlendi.

Beşiktaş şehitlerini uğurladı

Hain bombalı terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu için Zincirlikuyu Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Törene; Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Candaş Tolga Işık (İletişim:Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından  sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden Sorumlu.), Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Futbol Takımımızın Antrenörü Tamer Tuna, futbolcularımız; Caner Erkin, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ile Uncu’nun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Tunç Uncu

Tunç Uncu’nun Beşiktaş bayrağına sarılı cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Merhum Tunç Uncu’ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Terör saldırısında şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER