BASKETBOL

Beşiktaş seriyi sürdürmek istiyor

Fenerbahçe ile oyanacakları karşılaşma öncesi konuşan Beşiktaş başantrenörü Mehmet Can Öztürk, galibiyet planları yapıyor.

Beşiktaş seriyi sürdürmek istiyor
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, güçlü rakibini yenerek ligde kalma hedefini güçlendirmeyi hedefliyor.


Beşiktaş Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, konumlarından dolayı Fenerbahçe maçını kazanmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri için şu aşamada önem taşıyan konunun ligde kalmak olduğunu belirterek, ''Tüm konsantrasyonumuz bu yönde. Ben sezonun bitimine 7 hafta kala takımın başına geçtim. Geldikten sonra da tamamen bu hedefe yoğunlaştık. Yarınki maçın Fenerbahçe ile olması ayrıca bir önem arz ediyor. Derbi maçı olacak. Rakibimiz de kazanmak isteyecek. Fenerbahçe karşısında kazanmaya ihtiyacımız var. Güzel maç olacak. İnşallah biz kazanırız'' diye konuştu.

Yarınki rakipleri Fenerbahçe'nin Avrupa arenasında yoluna rakipsiz devam ettiğini kaydeden Mehmet Can Öztürk, ''Fenerbahçe'nin ligde ise şu anda 3 yenilgisi var. Bu sezon takımların gücünden dolayı lig mücadelesi zorlu geçiyor. Gerçekten iyi takımlar ve oyuncular var. Umarım yarın çıkıp adımıza yakışır bir şekilde mücadele ederiz'' dedi.

Ligdeki konumları ile ilgili soruyu yanıtlayan Öztürk, ''Görevi aldıktan sonra 4 maçı üst üste kazandık. Fenerbahçe maçı benim 5. mücadelem olacak. Tek tek maçları düşünüyoruz. Bundan dolayı önce yarınki karşılaşmaya konsantre olacağız. Daha sonra Optimum TED Ankara Kolejliler maçıyla ilgili çalışmalar yapacağız. Kalan 7 maç önemliydi. Fenerbahçe maçı da onlardan biri. Önce ligde kalmak istiyoruz. Daha sonra Beşiktaş'ı layık olduğu yerlere getirmeyi amaçlıyoruz.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER