BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Sevilla'nın Oğuzhan teklifini reddetti

Beşiktaş, Sevilla'nın Oğuzhan Özyakup için yaptığı 12 milyon Euroluk teklifi reddetti.

Beşiktaş Sevilla'nın Oğuzhan teklifini reddetti

Sevilla'nın sportif direktörlüğünü yapan dünyaca ünlü yetenek avcısı Monchi’nin son gözdesinin Oğuzhan Özyakup olduğu ortaya çıktı.

Sevilla, Monchi’nin özel isteğiyle milli futbolcu için siyah-beyazlı kulübe 12 milyon euro önerirken, bu teklif Başkan Fikret Orman tarafından yeterli bulunmadı.

RESMİ TEKLİF YAPTILAR

Milliyet'te yer alan habere göre; Son iki sezonda Demba Ba, Atınç Nukan, Ersan Gülüm ve Jose Sosa’yı cazip bonservis bedelleri karşılığında satan Beşiktaş Yönetimi yine astronomik bir teklifle karşı karşıya kaldı.

Avrupa’da yakaladığı başarılar ve yüksek bedeller karşılığında sattığı oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Sevilla Kulübü, Oğuzhan Özyakup için dün siyah-beyazlılara resmi teklifte bulundu.

Monchi

YETENEK AVCISI OĞUZHAN'IN PEŞİNE DÜŞTÜ

Uzun yıllardır İspanyol kulübünün sportif direktörlüğünü yürüten dünyaca ünlü yetenek avcısı Monchi’nin son gözdesinin Oğuzhan olduğu ortaya çıktı. Monchi’nin özel isteğiyle harekete geçen İspanyol ekibinin, Beşiktaş’a 12 milyon euro civarında bir teklif sunduğu belirlendi.

BAŞKAN TEKLİFİ YETERLİ BULMADI

Başkan Fikret Orman’ın, Beşiktaş’ın en önemli isimlerinden biri olan Oğuzhan için yapılan 12 milyon euroluk teklifi yeterli bulmadığı öğrenildi. Milli futbolcuyu gelecekte çok daha cazip bir bedel karşılığında elden çıkarmaya sıcak bakan Orman’ın, Oğuzhan’la ilgilenen Inter ve Monaco’nun tekliflerini de beklediği ifade edildi.

Yakın çevresine, “20 milyon eurodan aşağıya Oğuzhan’ı bırakmam” diyen Fikret Orman’ı ikna etmek için Sevilla’nın gerekirse bu teklifi 15 milyon euroya çıkarabileceği ileri sürüldü. Sevilla’nın transferin son gününe kadar Oğuzhan’ı La Liga’ya götürmek için siyah-beyazlı kulüple pazarlık yapacağı da belirtildi.

Oğuzhan

ŞENOL GÜNEŞ'E SORACAK

Orta sahayı Talisca ile takviye eden ve Gökhan İnler ile de ilgilenen Beşiktaş Yönetimi, Sevilla’nın teklifini 15 milyon euroya çıkarması halinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşerek Oğuzhan’ın transferi için fikrini soracak.

Başkan Orman, Oğuzhan gitmek istemediği sürece Sevilla’nın teklifine olumlu yanıt vermeyeceği aktarıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER