BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Sivasspor maçının sonucu ve özeti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 sezonundaki mücadelesini Demir Grup Sivasspor maçıyla tamamladı. Geride kalan 2 sezonu şampiyonlukla tamamlayan ancak bu sezon umduğunu bulamayan siyah-beyazlı ekip, rakibini 5-1 yenerek sezonu galibiyetle tamamladı.

Beşiktaş Sivasspor maçının sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'de son hafta heyecanı nefesleri kesti! Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için sahaya çıkan Beşiktaş evinde Demir Grup Sivasspor'u 5-1 devirdi. Haftaya 4. sırada giren Beşiktaş, önündeki Başakşehir ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesiyle birlikte sezonu 4. sırada tamamladı. Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak.

Galatasaray, 75 puanla şampiyonluğunu ilan ederken Fenerbahçe 72 puanla ikinci, Başakşehir de Fenerbahçe ile aynı puanda üçüncü oldu. Şampiyonlar Ligi vizesi almak isteyen Kara Kartal, kendi maçını 5-1 kazansa da Başakşehir ve Fenerbahçe'nin de rakiplerini yenmesiyle Devler Ligi biletini alamadı. Beşiktaş, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.

Beşiktaş Sivasspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Sivasspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Sivasspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Sivasspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, aradığı golü 29. dakikada buldu. Kara Kartal'ı 1-0 öne geçiren kişi Anderson Talisca oldu.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı ve Kartal, devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Beşiktaş, ikinci yarıya da hızlı başladı. 51. dakikada Larin sahne aldı ve farkı 2'ye çıkardı.

Sivasspor, bu gole 3 dakika sonra cevap verdi. 54. dakikada Hakan, takımı adına rakip fileleri havalandırdı ve farkı 1'e indirdi.

Sivasspor'da Delvin N'Dinga 66. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelede 73. dakika oynanırken Larin bir gol daha attı farkı yeniden 2'ye çıkardı. 

Beşiktaş, 3. golden sonra da etkili ataklarını sürdürdü ve 77. dakiakada Talisca, kendisinin 2, takımının 4. golünü kaydetti. 

Karşılaşmanın son anlarına girilirken Babel, 85. dakikada skoru 5-1'e getiren golü attı.

BEŞİKTAŞ: 5-1 :SİVASSPOR

Hakem Bülent Yıldırım maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 5-1'lik skor ile Demir Grup Sivasspor'dan 3 puanı alıyor ve hanesine yazdırıyor. Bu sonuçla Beşiktaş 71 puanla ligi 4. sırada tamamlıyor. Konuk ekip Demir Grup Sivasspor ise 49 puanla 7. sırada ligi bitiriyor. 

90. dakika: Maçın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor. 

88. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Kılınç ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu araya giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. 

87. dakika: Golün pasını veren oyuncu Anderson Talisca oluyor. 

86. dakika: GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta Anderson Talisca'nın kısa pasıyla topla buluşan Ryan Babel ceza sahası içine topla giriyor. Ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top uzak direğe de çarpıp ağlarla buluşuyor. Beşiktaş, Ryan Babel'in golüyle skoru 5-1'e taşıyor. 

84. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Fatih Aksoy ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölge de bu topa hareketlenen Ryan Babel kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor. 

82. dakika: Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Cyle Larin çıkıyor ve yerini Gökhan Töre'ye bırakıyor. 

78. dakika: Demir Grup Sivasspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Sergiy Rybalka çıkıyor ve yerini Mert Hakan Yandaş'a bırakıyor. 

77. dakika: Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Oğuzhan Özyakup çıkıyor ve yerini Fatih Aksoy'a bırakıyor. 

76. dakika: GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta Oğuzhan Özyakup kısa pasını Anderson Talisca ile buluşturuyor. Ceza sahası yayı önünde Anderson Talisca vuruşunu yapıyor. Bu top Cyle Larin'e çarpıyor ve yön değiştiriyor. Yön değiştiren bu top kaleciyi de yanıltıyor ve ağlarla buluşuyor. Beşiktaş, Cyle Larin'in golüyle skoru 4-1'e taşıyor. 

72. dakika: GOLL! Orta alanda topla ilerleyen Tolgay Arslan ara pasıyla topu Cyle Larin'le buluşturuyor. Ceza sahası içine topla giren Cyle Larin ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Cyle Larin'in golüyle skoru 3-1'e taşıyor.

70. dakika: Emre Kılınç, Necip Uysal'ı orta alanın solunda sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. 

68. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Mustafa Pektemek ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu araya giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. 

65. dakika: Delvin Ndinga, orta alanda Oğuzhan Özyakup'a yaptığı faul sonrasında sarı kartı görüyor. İtirazları devam eden Delvin Ndinga topu yere vuruyor ve bnu hareketi sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp oyundan atılıyor. 

63. dakika: Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Jeremain Lens çıkıyor ve yerini Mustafa Pektemek'e bırakıyor. 

61. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Cyle Larin vuruşunu yapıyor ancak bu topu kaleci Ali Şaşal Vural tokatlıyor. Araya giren savunma oyuncuları topu kornere gönderiyor. 

59. dakika: Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens kaleye şutunu çekiyor ancak bu top barajdaki oyunculara çarpıp kornere gidiyor. 

58. dakika: Ceza sahası yayı önünde kısa pasa hareketlenen Robinho ofsaytta kalıyor. 

56. dakika: Sol kanatta Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan Anderson Talisca ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde kalenin üzerinden dışarı çıkıyor. 

55. dakika: Gary Medel, hızlı gelişen atağı elle kesiyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. 

53. dakika: GOOOLL!! Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Kılınç bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Ceza sahası içine doldurulan topu John Boye kaleye göndermek istiyor. Bu topu korner çizgisine yakın bölgede kontrol eden Delvin Ndinga kaleye şutunu gönderiyor. Kaleciyi geçen bu topu çizgi üzerinde Domagoj Vida uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılan topla buluşan Hakan Arslan bekletmeden şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Demir Grup Sivasspor, Hakan Arslan'ın golüyle skoru 2-1'e taşıyor.

50. dakika: GOOOLL!! Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Anderson Talisca ceza sahası içine ortasını yapyıor. Ön direkte bu topa hareketlenen Cyle Larin vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Cyle Larin'in golüyle 2-0 öne geçiyor. 

48. dakika: Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Oğuzhan Özyakup sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Ali Şaşal Vural kornere tokatlıyor.

46. dakika: Hakem Bülent Yıldırım ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. 

Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 1-0'lık skor üstünlüğüyle soyunma odasına giden taraf oluyor. 

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor. 

43. dakika: Cyle Larin, Ali Şaşal Vural'a altıpas içinde faul yapıyor ve bu sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. 

41. dkaika: Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Auremir Dos Santos bekletmeden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor. 

39. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Sergiy Rybalka ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu savunmada oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. 

37. dakika: Orta alandan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ryan Babel uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor. Yerden giden bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor. 

34. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Cyle Larin bu topa kafa vuruşunu yapıyor. Kaleciyi geçen topu çizgide Ziya Erdal topun ağlarla buluşmasını engelliyor. 

32. dakika: Sağ kanattan Auremir'in yerden yaptığı ortasında top savunmadan döndü, Necip yere düşünce Kone şut açısı buldu ama vuruşunda pozisyondan yararlanamadı. 

31. dakika: Oğuzhan Özyakup'un ara pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Cyle Larin'in vuruşu, Ali Şaşal'dan geri döndü. 

30. dakika: BEŞİKTAŞ GOLÜ BULDU! Ryan Babel'in sağ kanattan yaptığı ortasına uzak direkte kafayı vuran Anderson Talisca, takımını öne geçiren golü attı. 

28. dakika: Jeremain Lens kullandığı serbest vuruşun direkt olarak auta gitmesinin ardından tribünler tarafından ıslıklandı.

26. dakika: Sivasspor'da Robinho çalımlarla Beşiktaş ceza sahasına doğru sokuldu, ceza yayı önünden şutu ise savunmadan geri döndü. 

24. dakika: Sivasspor'da Robinho çalımlarla Beşiktaş ceza sahasına doğru sokuldu, ceza yayı önünden şutu ise savunmadan geri döndü. 

23. dakika: Beşiktaş bu dakikalarda daha çok sağ kanattan Necip'in üzerinden hücum etmeye çalışıyor. 

21. dakika: Necip Uysal sağ kanattan içeri ortasını yaptı, uzak direkte topla buluşan Cyle Larin'in kafa vuruşu Ali Şaşal'da kaldı. 

20. dakika: Beşiktaş'ta Cyle Larin hücum pres yaparken kaleci Ali Şaşal'a faul yaptı. Ali yerde kalınca hakem oyunu durdurdu ve sahaya sağlık görevlilerini çağırdı. 

18. dakika: Beşiktaş, Anderson Talisca'yla yaklaşık 35 metreden bir frikik kullandı. Talisca'nın vuruşunda top baraja çarptı, ardından Beşiktaş birçok karambol fırsatı yakaladı ama yapılan hiçbir vuruş hedefi bulmadı.

16. dakika: Özellikle Jeremain Lens maça birçok top kaybı yaparak başladı. Hollandalı futbolcu oldukça özgüvensiz görünüyor. 

15. dakika: Bu dakikalarda Beşiktaş basit top kayıpları yapmaya başladı. Bu kayıplar beraberinde Sivasspor tehlikelerini getirebilir. 

14. dakika: Beşiktaş rakip yarı alandayken Jeremain Lens bir top kaybı daha yaptı. Savunma arkasına koşu yapan Arouna Kone'nin önüne uzun bir pas atıldı, ama son anda araya Fabricio Ramirez girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı. 

13. dakika: Beşiktaş topu kaybettikten sonra Sivasspor'a yoğun bir baskı uyguluyor. Bu yüzden maç büyük oranda Sivasspor'un yarı sahasında oynanıyor.

12. dakika: Beşiktaş topu kaybettikten sonra Sivasspor'a yoğun bir baskı uyguluyor. Bu yüzden maç büyük oranda Sivasspor'un yarı sahasında oynanıyor. 

10. dakika: Anderson Talisca'nın ara pasında savunmaya çarpan top bir anda Jeremain Lens'in önünde kaldı, Lens şut açısı olmasına rağmen pas vermeyi tercih etti, ama rakibe gitti. Bu hatalı pasın ardından tribünlerden yoğun uğultular yükseldi.

9. dakika: Beşiktaş maçın başında, sezon boyunca olmadığı kadar sabırlı bir şekilde pas yaparak hücum etmeye çalışıyor. 

8. dakika: Puan tablosunda Beşiktaş'ın üzerinde yer alan Başakşehir, Kasımpaşa karşısında 1-0 geriye düştü. Beşiktaş, Sivasspor'u yenmesi halinde Kasımpaşa'nın üstüne çıkacak. 

7. dakika: Oğuzhan Özyakup'un pasında sol kanatta bir boşluk bulan Adriano bekletmeden ortasını yaptı ama top kaleci Ali Şaşal'da kaldı. 

5. dakika: Adriano sol kanattan ceza sahasına girdi, sert ortasını kaleci Ali Şaşal yumruklayarak uzaklaştırdı. 

4. dakika: Top Sivasspor'a geçtiğinde Beşiktaş ön alanda pres yapıp rahat pas yapmalarına izin vermiyor. 

3. dakika: Anderson Talisca sağ kanattan savunma arkasına koşu yapan Ryan Babel'in önüne güzel bir pas geldi. Ama Babel topu kontol edemeyince top kaleci Ali Şaşal'da kaldı. 

2. dakika: Anderson Talisca çalımlarla ceza alanına sokulmaya çalışırken araya Carl Medjani girdi. Talisca yerde kalınca hakem oyunu durdurdu. 

1. dakika: Beşiktaş maça rakip yarı sahada oynayarak başladı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER