BEŞİKTAŞ

Beşiktaş - Skenderbeu maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Beşiktaş, H Grubu'nun son sırasında yer alan Skenderbeu'yu İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek.

Beşiktaş - Skenderbeu maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Beşiktaş, H Grubu'nda Arnavutluk ekibi Skenderbeu'yu konuk edecek.

Beşiktaş - Skenderbeu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş - Skenderbeu maçı şifreli mi şifresiz mi?

MAÇI POLONYALI GIL YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Skenderbeu ile sahasında yapacağı maçı Polonyalı Pawel Gil yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 26 Kasım Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilecek karşılaşmada Pawel Gil'in yardımcılıklarını, Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski'nin yapacağı kaydedildi.

Dördüncü hakemlik görevini Konrad Sapela'nın üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Bartosz Frankowski ile Krzysztof Jakubik olacak.

GRUPTA SON DURUM

Beşiktaş'ın bu maç önceside H Grubu'nda 6 puanı var ve grupta 2. sırada yer alıyor. Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ise 1 galibiyetle 3 puan alarak son sırada yer alıyor.

İki takım arasında Arnavutluk'ta oynanan maçı Beşiktaş, Sosa'nın golüyle 1-0 kazanmış ve gruba iyi bir başlangıç yapmıştı.

YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş ile Skenderbeu arasında maç 26 Kasım Perşembe akşamı TSİ 20.00'de oynanacak. Maç Tivibu Spor'dan şifreli olarak yayınlanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER