BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank derbisi sonucu

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan sahasında Galatasaray Odeabank'ı 90-84 yendi.

Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank derbisi sonucu

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan sahasında Galatasaray Odeabank'ı 90-84 mağlup etti.

Bu sonucun ardından ligde 3. sıradaki Beşiktaş Sompo Japan 17. galibiyetini elde ederken, 6. sıradaki Galatasaray Odeabank ise 10. mağlubiyetini aldı.

DERBİ 15 DAKİKA DURDU

Akatlar Arena'daki derbide maçın bitimine 01:24 kala skor 85-77 iken hakemler küfürlü tezahüratlardan dolayı 3. kez anons yaptırmak zorunda kaldı ve kurallar gereği soyunma odasına gitti. Bu anonsun ardından hakemler karşılaşmaya 15 dakika ara verdi ve mücadele bu aranın ardından yeniden başladı.

Beşiktaş Sompo Japan Galatasaray Odeabank derbisi sonucu

BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN: 90 - GALATASARAY ODEABANK: 84

Salon: Akatlar Arena
Hakemler: Murat Biricik, Aytuğ Ekti, Serhat Büker

Beşiktaş Sompo Japan: D.J.Strawberry, Earl Clark, Michael Roll, Michael Thompson, Sertaç Şanlı
Başantrenör: Ufuk Sarıca

Galatasaray Odeabank: Austin Daye, Göksenin Köksal, Sinan Güler, Tibor Pleiss, Vladimir Micov
Başantrenör: Ergin Ataman

1. Periyot Sonucu: 28-15
2. Periyot Sonucu: 48-35 (20-20)
3. Periyot Sonucu: 69-63 (21-28)
4. Periyot Sonucu: 90-84 (21-21)

MAÇTAN NOTLAR

Akatlar Arena doldu

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan derbi maça, siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Kulüpler arasındaki anlaşma gereği Galatasaraylı taraftarlar müsabakaya alınmazken, Beşiktaşlı taraftarlar 3 bin 200 kişilik kapasiteli Beşiktaş Akatlar Arena'yı tamamen doldurdu.

Ergin Ataman aleyhine tezahürat

Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan siyah-beyazlı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destekte bulundu.

Beşiktaşlı taraftarlar, bir dönem siyah-beyazlı takımı da çalıştırılan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman aleyhine uzun süre tezahürat da yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER