AVRUPA LİGİ

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı TRT1'de şifresiz

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı saat 20:00'da canlı yayınlanacak. Maçı TRT1 şifresiz yayınlayacak. Beşiktaş Sporting Lizbon maçı golleri ve özeti ile internetspor.com'da olacak.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı TRT1'de şifresiz
Beşiktaş Sporting Lizbon maçı Trt1'de canlı şifresiz olarak ekrana gelecek. 1 Ekim 2015 Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak olan Beşiktaş Sporting Lizbon maçı nefesleri kesecek. 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde H grubu ikinci maçında Portekiz'in güçlü takımı Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. Canlı olarak ekrana gelecek olan Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenecek?

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı 1 Ekim 2015 Perşembe günü saat 20:00'de başlayacak. Mücadele TRT1'de canlı olarak izlenecek.

 

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı canlı yayın bilgileri

Stat: Atatürk Olimpiyat
Saat: 20.00
Hakem:
Canlı yayın: TRT 1 - İnternetspor (Canlı anlatım)

BEŞİKTAŞ'A İTALYAN HAKEM
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada, İtalyan hakem Paolo Tagliavento düdük çalacak. Tagliavento'nun yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Fabiano Preti yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Alessandro Giallatini görev alacak.

H Grubu'nun diğer maçında ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, sahasında Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile yine aynı saatte karşı karşıya gelecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER