AVRUPA LİGİ

Beşiktaş Sporting Lizbon muhtemel 11'leri

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı saat 20:00'da canlı yayınlanacak. Maçı TRT1 şifresiz yayınlayacak. Beşiktaş Lizbon maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda.

Beşiktaş Sporting Lizbon muhtemel 11'leri
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi, A grubu 2. maçında Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla bugün evinde karşılaşacak. Futbolseverler mücadeleyi şifresiz izleyebilecek. Peki, Beşiktaş Sporting Lizbon maçı saat kaçta hangi kanalda olacak?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşmasında, İtalyan hakem Paolo Tagliavento düdük çalacak.

MAÇIN HAKEMİ
Tagliavento'nun yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Fabiano Preti yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Alessandro Giallatini görev alacak.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Futbolseverler, zorlu mücadeleyi 20.00'dan itibaren TRT 1'den şifresiz ve Tivibu Spor'dan canlı izleyebilecek.

 

H Grubu'nun diğer maçında ise Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, sahasında Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile yine aynı saatte karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ GALİBİYETİN PEŞİNDE
Beşiktaş, Sporting Lizbon karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak gruptaki ikinci maçını da kazanmak istiyor.

H Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Skenderbeu'yu Arjantinli futbolcusu Jose Sosa'nın tek golüyle mağlup eden siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacağı Portekiz temsilcisi karşısında da kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamayı hedefliyor.
Gruptaki ilk maçında sahasında konuk ettiği Lokomotiv Moskova'ya 3-1 mağlup olan Sporting Lizbon ise ilk hafta mücadelelerinin ardından grubun son sırasında yer aldı.

OLCAY ŞAHAN MAÇTA YOK
Beşiktaş'ta, Sporting Lizbon karşısında kart cezası bulunan Olcay Şahan forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlılarda geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynanan ve 3-1 kaybedilen rövanş maçında kırmızı kart gören Olcay Şahan, cezası nedeniyle Portekiz temsilcisi karşısında takımdaki yerini alamayacak.
Siyah-beyazlı takımda ayrıca, uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan ile UEFA'ya bildirilen futbolcu listesinde yer almayan Ramon Motta da görev yapamayacak.

 

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İNDE DEĞİŞİKLİK OLACAK MI?
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Sporting Lizbon karşısında ilk 11'de değişiklik yapması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen haftaki derbide Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek gol averajıyla liderliğe yükseldiği maçın kadrosunda değişikliğe gitmeyi düşünen tecrübeli teknik adamın, Sporting Lizbon altyapısında yetişen ve Porto formasıyla bu takıma karşı mücadele eden Ricardo Quaresma'nın yanı sıra İsmail Köybaşı'nı ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde:

Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özkayup, Quaresma, Sosa, Gomez.

SPORTİNG LİZBON'UN LİGDE YENİLGİSİ YOK
Sporting Lizbon, Portekiz Birinci Futbol Ligi'nde ilk 6 haftayı yenilgisiz tamamladı.

Ligde yaptığı 6 maçta aldığı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayan Sporting Lizbon, topladığı 14 puanla gol averajıyla lider Porto'nun ardından ikinci sırada yer aldı.
Sporting Lizbon, 2015-2016 sezonuna Benfica ile oynadığı Süper Kupa mücadelesiyle başlamış ve rakibini 1-0 yenerek kupaya uzanmıştı.

SPORTİNG DEPLASMANDA 15 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Bu sezon Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turuyla başlayan Portekiz temsilcisi, Rusya'nın CSKA Moskova takımına elenerek UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutmuştu.

Sporting Lizbon, Avrupa kupalarında oynadığı son 15 deplasman maçında da kazanamadı. Portekiz temsilcisi, söz konusu maçlarda 4 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.
Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez'in yanı sıra Islam Slimani, William Carvalho, Alberto Aquilani, Bryan Ruiz, Naldo, Mickael Ciani gibi futbolcuları kadrosunda bulunduran Sporting Lizbon'da, kart cezası bulunan Joao Mario, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER