BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Talisca için harekete geçiyor

Beşiktaş, Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca'nın bonservisi için Portekiz ekibine 5 milyon Euro'luk teklifte bulunacak.

Beşiktaş Talisca için harekete geçiyor

Beşiktaş, TT Arena'da G.Saray'ı yıkan golü atarak şampiyonluğun kapısını ardına kadar aralayan Talisca'nın bonservisini almak için harekete geçti. Müjdeyi ise genel sekreter Ahmet Ürkmezgil verdi.

Lig Radyo'ya konuşan siyah-beyazlı yönetici, "Başkanımız bu konu için sıkı bir çalışma içinde. Bizzat devrede, Talisca için büyük uğraş veriyor" açıklamasını yaptı.

Bonservisi Benfica'da olan Brezilyalı futbolcu, derbi zaferi sonrası, "Her şey yolunda giderse başkanımız da bonservisimi alır" diyerek bu girişim hakkında ipucu vermişti.

Guti'den rekor kıran Beşiktaş paylaşımı

BEŞİKTAŞ'I SIRTLADI

Derbide Beşiktaş'ın golünü atan Anderson Talisca, takımını taşıyan isim oldu. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu bu sezon ligde 22 hafta itibariyle 12 maçta 7 gol atarak takımına katkı sağladı. Siyah-beyazlılar, bu sezon Talisca'nın gole katkı sağladığı 8 karşılaşmanın 7'sini kazanırken, 1 beraberlik aldı. Brezilyalı oyuncunun 22 hafta itibariyle 3 de asisti bulunuyor.

Galatasaray ve Beşiktaş'a büyük şok! PFDK... 

5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Beşiktaş Talisca için Portekiz kulübüne 5 milyon Euro teklif etmeyi hedefliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER