BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Talisca için harekete geçti!

Beşiktaş, Anderson Talisca’nın rakip kaleci Volkan Demirel ile yaşadığı diyaloglar sonrası ceza almaması için harekete geçti.

Beşiktaş Talisca için harekete geçti!

Maç sonu statta toplantı yapan başkan Fikret Orman ve yönetiminin ana gündem maddesi Brezilyalı yıldız Anderson Talisca oldu.

Fenerbahçeli futbolcuların ortamı gereceğini önceden gördüğünü söyleyen Orman, Talisca’ya, Volkan’a yapmış olduğu el hareketinden dolayı ceza gelmemesi için tüm hukuki önlemlerin alınmasını istedi.

‘NEDENSİZ YERE İTİYOR’

Hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Yazıcıoğlu, Volkan’ın Talisca’ya sözleri ile maç sonu Brezilyalı yıldızın üzerine yürümesine dair tüm görüntülerin ve fotoğrafların toplanması yönünde çalışma başlattı. Herhangi bir sevk halinde, Beşiktaş gerilimi Volkan Demirel’in başlattığını, bir korner sonrası Talisca’yı nedensiz yere ittiğini belirterek ceza verilmemesini talep edecek. Ayrıca Volkan’ın, Gökhan Gönül’ü tehdit ettiğine dair sözler de itiraz raporunda yer alacak.

VOLKAN: OYUNCUN BANA HAREKET ÇEKTİ

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, maç sonunda kendisine el hareketi yapan Talisca’nın yanına gitmek isterken, bu sırada Şenol Güneş ile aralarında bir diyalog geçti. Milli kaleci, “Hocam sana saygı duyuyorum ama oyuncun bana saygısızlık yaptı. El hareketi çekti. O parmağın hesabını sorarım” ifadelerini kullandı.Güneş, olayın adrenaliniyle bazı küfürlü ifadeler de kullanan Volkan’dan sakin olmasını isterken, Talisca’nın muhabbete girmemesiyle konu kapandı.

TALISCA'YA CEZA YOLDA!

TFF, Talisca’nın Volkan Demirel’e yaptığı el hareketinin görüntülerini, yayıncı kuruluş beIN Sports’tan talep etti. Yayıncı kuruluş da görüntüleri federasyona yolladı. Yetkililerin yapacağı inceleme sonrası, Talisca’nın PFDK’ya sevk edileceği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Brezilyalı yıldıza büyük ihtimalle ceza geleceği belirtildi.

Öte yandan TFF’nin, ek rapor istediği hakemlerden “Hareketi görmedik” yanıtını aldığı bildirildi.

Şenol Güneş'e ne söyledi? Volkan Demirel açıkladı...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER