BEŞİKTAŞ

Beşiktaş taraftarını duygulandıran Vodafone Arena filmi

Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #HasretBitiyor isimli kampanyasıyla kutluyor..

 Beşiktaş taraftarını duygulandıran Vodafone Arena filmi

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

İnşaatta sona yaklaşılırken, bu süreci Beşiktaş taraftarıyla kutlamak isteyen Vodafone, #HasretBitiyor kampanyası altında "Bu Koltuklar Şahit" isimli dijital bir proje hayata geçirdi.

Proje kapsamında "bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr" adresine giren taraftarlar, burada istedikleri tribünleri seçerek, boş koltukların üzerine orada yaşadıkları anıları bırakabilecek. Eklenen tüm anılar, ziyaretçiler tarafından okunabilecek ve dileyenler bu anıları sosyal medya üzerinden de paylaşabilecek. Böylelikle, tribün anıları bir çeşit dijital müzeye dönüştürülmüş olacak.  

Dursun Özbek'ten prim sözü!

Duygusal film

Koltuk montajıyla beraber Vodafone Arena'nın geri sayıma geçişi için web sitesi içeriğiyle örtüşen bir reklam filmi de hazırlandı. Filmde, stat işçilerinin koltukları tek tek monte edişi görüntülenirken, dış seste taraftarların tribün anıları seslendiriliyor. Filmin sonunda bunca yıl, bunca koltuğun yerini yeni anılara bıraktığı ve Vodafone Arena'nın son düzlüğe girdiği mesajı veriliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER