BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Trabzonspor maçına kar yağışı engeli

Trabzonspor-Beşiktaş maçı hakem Bülent Yıldırım'ın tespitiyle yoğun kar yağışı nedeniyle 24 Ocak 2016 tarihinde oynanmadı ve başka bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş Trabzonspor maçına kar yağışı engeli

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş maçı, kötü hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Doğu Karadeniz bölgesinde cuma gününden bu yana etkili olan kar yağışı futbolu da etkiledi.

Trabzon'da bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması, ileri bir tarihe ertelendi.

Maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 15.00 sularında kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.

TRABZON 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ
TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI ERTELENDİ

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ve yardımcıları saat 17.10'da stada gelip incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında havaya fırlatılan topun yere düştükten sonra kara saplandığı görüldü.

Her iki kulübün yetkilileri ve görevlilerle gün boyu temas halinde olan Türkiye Futbol Federasyonu, saat 17.30'da karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

TRABZON 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ
TRABZON 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

ÇİM SAHAYI YAPAN FİRMA UYARDI

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın çimlerini yapan firmanın yetkilileri öğle saatlerinde stat yönetimiyle görüşerek, "Karları temizlemek için sahaya tekerlekli araç sokarsanız o çimler zarar görür ve bir senede düzeltemezsiniz" uyarısında bulundu. Bu ikaz üzerine stat görevlileri sahaya temizleme aracı sokmadı. 

KAMERAMAN ARANDI!

Yayıncı kuruluşun taşeron kameramanları; İstanbul'dan uçak kalkmadığı için Karadenizdeki tüm kameramanlara haber göndererek akşam Trabzon-Beşiktaş maçının oynanma ihtimaline karşılık göreve çağırdı. İstanbul'dan 30 kişilik canlı yayın ve kameraman ekibinin gelmemesi yüzünden zor anlar yaşayan yayıncı kuruluş, çareyi Trabzon'da ve çevresinde yaşayan kameraman ve montajcı çağırmakta buldu. 

İşte ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçının stadı
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER