TRANSFER

Beşiktaş transfer haberleri sürpriz isim

Transferde en son Mario Gomez'i kadrosuna katarak taraftarını memnun eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Beşiktaş transfer haberleri sürpriz isim

Beşiktaş transferde yeni bir atağa hazırlanırken gündeme sürpriz bir isim dahil oldu. Quaresma ve Gomez'i kadrosuna katarak taraftarı coşturan Beşiktaş sağ bek için de çalışmalarını sürdürüyor.

İşte basında çıkan Beşiktaş transfer haberleri; 

Beşiktaş'ta son aday Rode
Gökhan İnler için Schalke seçeneği daha ağır basmaya başladı. Siyah-Beyazlılar, bu ihtimali göz önünde bulundurarak hem yerli hem yabancı arayışına girdi. Bayern Münih'in genç yıldızı Rode, listenin ilk sırasında. Almanlar 6 istiyor, Kartal 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 
 
Beşiktaş'tan Ozan için çılgın teklif!
Beşiktaş, ön libero için aylardır sabırlı bir politika izlerken Ozan Tufan için resmi adım attı. Kartal, Bursaspor'a 2. teklifi yaptı. 5 milyon euro+İsmail+Necip paketini masaya koydu. 1 milyon euro da bonus var. Bursa'ya kiralama teklifi de yapıldı. Menajer Ahmet Bulut, Bursa ile görüşürken mutlu son yakın. 
 
Beşiktaş'tan Gökhan İnler'e 3 milyon
Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş, Gökhan İnler transferinde büyük bir yarışın içerisine girdi. Kevin Prince Boateng'le yolları ayırmaya hazırlanan Schalke, Ganalı oyuncunun boşluğunu Gökhan İnler'le doldurmak için harekete geçmişti. Hatta Alman ekibinin, Napoli'yle görüştüğü ve anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak son anda devreye giren Beşiktaş'ın, Gökhan'ın aklını çeldiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların önerisine sıcak bakan gurbetçi oyuncu, düşünmek için Alman ekibinden süre istedi. 
 
Garmash Beşiktaş için Rebrov'dan izin istedi!
Ukrayna'nın Korrespondent Gazetesi, Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'de forma giyen Denys Garmash'a transfer teklifinde bulunduğunu ileri sürdü. Gazete, 25 yaşındaki oyuncunun da Türkiye'ye gitmek için hocası Sergei Rebrov'dan izin istediğini de vurguladı.

Ancak Garmash için D.Kiev'in belirlediği 6 milyon euro'luk bonservis bedeli, transferi zora sokuyor. 
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER