BEŞİKTAŞ

Beşiktaş transferde yerli operasyonunu sürdürüyor

Takımı yerli ve genç oyuncularla güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, Emre Akbaba ve Musa Çağıran transferlerinde sona geldi. Emre için 4 milyon Euro’yu gözden çıkaran Kara Kartal, Musa Çağıran’la da her konuda el sıkıştı.

Beşiktaş transferde yerli operasyonunu sürdürüyor

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, yerli arayışına da devam ediyor. Eskişehirspor’dan Dorukhan Toköz’ün prensip anlaşmasına varan Kara Kartal, Aytemiz Alanyaspor ile geçen sezon harikalar yaratan Emre Akbaba için de görüşmelerini sıklaştırdı.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de ısrarla istediği 25 yaşındaki futbolcu ile büyük oranda anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar’ın, Akdeniz temsilcisiyle de pazarlıklarda son aşamaya geldiği kaydedildi. Genç oyuncu için yaklaşık 4 milyon Euro’yu gözden çıkaran Beşiktaş yönetimi, en kısa zamanda bu transferi noktalamak istiyor.

Ufak pürüzler kaldı : Atiba’nın ilerleyen yaşı ve geleceğinin belirsiz olması, Oğuzhan Özyakup ile Tolgay Arslan’ın da formsuzluğu nedeniyle orta sahaya da takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, küme düşen Osmanlıspor’dan Musa Çağıran’ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Başkent ekibinde bu sezon 8 kez rakip fileleri havalandıran 25 yaşındaki oyuncu ile her konuda el sıkışan Beşiktaş’ın, Osmanlı’yla da büyük oranda anlaşmaya vardığı ve ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Bugünden itibaren bedavaya transfer olabilecek 21 isim!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER