BEŞİKTAŞ

Beşiktaş transferde yılın bombasını patlatıyor

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezon şampiyonluk yaşayan Siyah-Beyazlılar Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'yı kadrosuna katıyor.

Beşiktaş transferde yılın bombasını patlatıyor

Beşiktaş, Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'yı bir ya da iki yıllık kiralayacak. Yıldız oyuncu ilerleyen günlerde İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacak.

KİRALIK FORMA GİYECEK

Geçtiğimiz günlerde Fatih Belediyesi'nin iftarına davetli olarak gelen Benzema, Başkan Fikret Orman ile bir araya geldi. Gece geç saatlerde Nevzat Demir Tesisleri'ni dahi gezen Karim Benzema, Beşiktaş tarafından bir ya da iki yıllık kiralanacak. Bir pürüz çıkmadığı takdirde Benzema ilerleyen günlerde İstanbul'a tekrar gelerek Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Yeni sözleşme imzalamak için teknik direktör Şenol Güneş ile görüşmeler yapan yönetim tecrübeli teknik adama bu transferi hediye olarak sunacak.

DEMBA BA GERİ DÖNÜYOR

Devre arasında Çin'in Shanghai Shenhua takımından kiralanan Demba Ba ise takımına geri dönecek. Sakatlığı sebebiyle ligin ikinci yarısında fazla forma şansı bulmayan yıldız oyuncu ile devam edilmeyecek. Öte yandan Şenol Güneş, Aboubakar'ın takımda kalması için herşeyin yapılmasını istiyor.

Fikret Orman'dan babalar günü pozu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER