SPOR MEDYASI

Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarının hakemleriyle ilgili bomba iddia!

MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, katıldığı programda haftanın maçlarını ve hakem hatalarını yorumladıktan sonra çarpıcı bir iddianın hakem camiasında yayıldığını söyledi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarının hakemleriyle ilgili bomba iddia!

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu’dan hakem camiasını sarsacak iddia!  Katıldığı programda bu haftaki  maçların analizleri sırasında hakem camiasında ciddi iddiaların olduğunu ve bu hafta Süper Lig’de oynanan Bursaspor – Beşiktaş ve Fenerbahçe – Gençlerbirliği maçlarının hakemlerinin sonradan değiştirildiğinin iddia edildiğini söyledi.

Mustafa Çulcu'nun açıklamaları şöyle: Hakem camiasında çok ciddi iddialar var. Normalde Bursaspor – Beşiktaş maçına Mete Kalkavan, Fenerbahçe – Gençlerbirliği maçına Halil Umut Meler verildi. Tebligattan birkaç saat sonra değişmiş. Hatta Mete Kalkavan Bursa’da otel rezervasyonunu bile yaptırmış. MHK’nın çıkıp açıklaması lazım. Bunlar çok ciddi iddialar ve hakem camiasında biliniyor bu iddialar.

Aykut Kocaman yine hakemden isyan etti

ERSİN DÜZEN: “BEN DE DUYDUM”

Öte yandan programın moderatörü Ersin Düzen ise, “Bursaspor – Beşiktaş maçına Mete Kalkavan’ın verildiğini ben de duydum. Bu iddiayı ben de duydum.” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER