BEŞİKTAŞ

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de 11'ler belli oldu

Perşembe günü Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe'de bazı futbolcular 11'e geri dönüyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelen ezeli rakipler, bu kez kupa mücadelesinde kozlarını paylaşacak.

Dev derbiye 2 gün kala, iki takımın 11'inde de bazı değişikliklerin olacağı öğrenildi.

TALİSCA VE PEPE DÖNÜYOR : Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in derbide kaleyi Tolga Zengin'e emanet edeceği belirtildi.

Defans hattında Caner, Pepe, Tosic ve Adriano dörtlüsünü oynatacak olan Güneş, orta sahada Medel, Oğuzhan ve Talisca'ya forma verecek.

Güneş'in ileri uçta Lens, Babel ve Negredo'ya şans vermesi bekleniyor.

Tecrübeli teknik adamın Vida, Quaresma ve Atiba gibi isimleri dinlendirmesi bekleniyor.

KALE VOLKAN DEMİREL'İN : Fenerbahçe'de ise teknik direktör Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig’de yenildiği rakibine karşı oyun stratejisini ve ilk 11'deki tercihlerini değiştirmeyi planlıyor.

Kocaman, kalede eldivenleri Kameni’den alarak yeniden kaptan Volkan Demirel’e verecek. Sakatlığı geçen Martin Skrtel’i de ilk 11 için hazırlayan deneyimli teknik direktör Luis Neto ve Roman Neustadter’den hangisini oynatacağına detaylı maç analizinden sonra karar verecek.

HASAN ALİ GERİ DÖNÜYOR : Sol bekte ise sakatlanan İsmail Köybaşı’nın yerine lig maçında sarı kart cezası yüzünden oynayamayan Hasan Ali Kaldırım forma giyecek.

İsmail’in kadroda olup olmayacağıysa maç gününe kadar yapılacak kontroller sonucunda netleşecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman Mehmet Topal, Josef de Souza ikilisinden vazgeçmeyi düşünmezken, hücum hattında bazı oyuncuları kulübeye çekebilir.

VALBUENA BU KEZ YEDEK DEĞİL : Kocaman'ın Alper Potuk, Roberto Soldado ve Mathieu Valbuena’yı da ilk 11’de oynatmayı planladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den Çarşı'ya suç duyurusu

Yorumlar
TREND HABERLER