BEŞİKTAŞ

Beşiktaş yeni stoperini buldu

Beşiktaş, Cruzeiro'da forma giyen Manoel Messias'la büyük ölçüde anlaştı.

Beşiktaş yeni stoperini buldu

Beşiktaş, Manoel Messias'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, Cruzeiro'da oynayan Brezilyalı stoperin transferinde son aşamaya geldi.

YOĞUN ÇABA HARCANIYOR

Beşiktaş yönetimi transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala yeni stoperini kadroya katmak için yoğun çaba harcıyor. Bir süredir Cruzeiro forması giyen Manoel Messias ve kulübüyle görüşmelerde bulunan yönetim, Brezilyalı oyuncunun transferinde sona yaklaştı.

Manoel Messias

AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

İki kulübün anlaşma aşamasına geldiği öğrenilirken, transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. 

Manoel Messias kimdir? / Manoel Messias'ın kariyeri

Manoel Messias Silva Carvalho.. Tam ismi bu şekilde olan Brezilyalı futbolcu Manoel Messias, Brezilya'nın Cruzeiro kulübünün kadrosunda yer alıyor. 26 Şubat 1990'da Bacabal kentinde doğan Brezilyalı savunma oyuncusu savunmanın göbeğinde görev yapıyor.

Manoel Messias, Paranaense, Atletico Paranaense kulüplerinde forma giydikten sonra 3 Haziran 2014 tarihinde Cruzeiro'ya transfer olan Messias'ın güncel bonservis bedelinin 4.5 milyon Euro civarında olduğu bildiriliyor.

Brezilya Serie A'da son 4 maçta 90'ar dakika forma giyen Messias, geçen sezon ise 48 karşılaşmada görev yaparak istikrarlı bir grafik çizdi.

Manoel Messias'ın güçlü fiziği en önemli özelliği. Hava toplarında etkili olan ve her Brezilyalı gibi top tekniği üst düzeyde olan Messias, henüz Brezilya A Milli Takımı'nda forma giyemedi.

Manoel Messias'ın kulübü Cruzeiro ile 30 Mayıs 2018 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'a transferi gerçekleştiği takdirde Manoel Messias, Siyah-Beyazlı kulüpteki 5. Brezilyalı olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER