AVRUPA LİGİ

Beşiktaş yönetimi İnönü alarmı verdi

Beşiktaş ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde kazan kaynamaya başladı.

Beşiktaş yönetimi İnönü alarmı verdi
Siyah-Beyazlı yönetim, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'le perşembe günü yapılacak maçta iki ülke arasındaki siyasi gerginliği tırmandırmamak için önlemleri artırdı. 
 
 
Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi E Grubu'nda perşembe günü İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile yapılacak karşılaşma öncesi Türkiye ile İsrail arasındaki siyasi gerginliği tırmandırmamak ve istenmeyen olayların önüne geçmek için düğmeye bastı. 
 
 
Bazı taraftarlar; "Biz Filistin sevdalıları da İsrail takımını önce havaalanında karşılayıp sonra statta tepkimizi göstermek için İnönü'ye gidiyoruz" mesajı yayınlayıp gerginliği daha da tırmandırmaya çalışıyor.  
 
 
Bu grup sadece facebook üzerinden 3 bine yakın ismi etkinliğe katılma konusunda ikna etmeyi başardı. Son dönemde yeşil sahalarda ırkçılığa karşı savaş açan ve çeşitli kampanyalarla hassasiyetini ortaya koyan UEFA, aksi davranış sergileyen takım ve taraftarlara karşı bir hayli acımasız.  
 
Futbol sahalarına siyasetin karıştırılmaması için elinden geleni yapan UEFA'nın maç sırasında yaşanacak en ufak taşkınlık durumunda Beşiktaş'a ağır yaptırımlar uygulaması ihtimal dahilinde. 
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile temaslarını sıklaştıran Siyah-Beyazlılar, maç günü stat çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması yönündeki talebini iletti.  
 
Maç günü stat çevresinde konuşlanması beklenen 1200 çevik kuvvet polisinin sayısının artırılması bekleniyor. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER