BEŞİKTAŞ

Beşiktaş yönetiminden penaltı isyanı

Beşiktaş'ta Metin Albayrak, Trabzonspor karşılaşmasının ardından veryansın etti.

Beşiktaş yönetiminden penaltı isyanı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 2-0 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Albayrak maçı değerlendirirken, "Bu futbolcular her şeye layık. Alınlarından öpüyoruz. Çok önemli bir virajdı. 6 puan aldık, lider olarak dönüyoruz. Artık Antalya maçına bakıyoruz. Eksiklerimize rağmen bir aile gibi kenetlendik. O yok bu var diye bir şey yok. Çok güzel bir galibiyet oldu. Trabzonspor da bizi çok güzel ağırladı. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarını çıldırtan pozisyon

PENALTI İSYANI

Metin Albayrak ilk yarıda yaşanan penaltı pozisyonu ile ilgili gelen soru üzerine ise şunları söyledi: "Pozisyonu bütün Türkiye gördü. Türk futbolu bir yere gelmek istiyorsa, futbolun ön planda olduğu bir oyun izlemek istiyoruz. Hakemlerin ön planda olmadığı, adaleti eşit dağıttığı bir futbol istiyoruz. Cesurca gördüklerini çalmalarını istiyoruz. Bizim için geçerli değil, tüm takımlar için geçerli. Penaltı pozisyonu var, geri pas var. Bütün Türkiye gördü. 6 hakem var, bunlar maçı seyretmiyorlar mı? Hakemlerin çok daha cesur olmaları gerekiyor. Ama takımımız hakeme mazeret bırakmadan, kartal yürekli gibi oynadılar."

Beşiktaşlı yönetici sözlerini ise şu şekilde tamamladı: "Bütün futbol dışı engellemelere rağmen bileğimizin hakkıyla yendik. Bundan sonra da böyle olacak. Bazı basın kuruluşları, bazı muhabirler bizim tökezlememizi bekliyorlar. Şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz. Kimse böyle bir şey beklemesin. Herkes de bize saygı duysun."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER