BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Anderson Talisca müjdesi

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçta ayak tarak kemiği kırılan Anderson Talisca’nın sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'a Anderson Talisca müjdesi

Beşiktaş'a Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanan Anderson Talisca'dan müjdeli haber geldi.

Maç sırasında sakatlandığını fark etmeyip, daha sonra yapılan kontroller sonrasında sağ ayak tarak kemiğinin kırıldığı anlaşılan Brezilyalı futbolcunun 3 ay sahalarda uzak kalacağı açıklanmıştı.

Beşiktaş bu konuyla ilgili resmi internet sitesinden "Futbolcumuz Anderson Talisca’nın dün oynanan Gençlerbirliği maçında ters basması sonucunda sağ ayak 5. tarak kemiğinde (metatars) kırık tespit edildi." açıklaması yapmıştı.

Beşiktaş'ta sürpriz Sosa pazarlığı

Ameliyat oldu, yürümeye başladı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, ameliyatının ardından ilk kez ayağa kalkıp, yürüdü. 22 yaşındaki yıldız, hızlı iyileştiğini belirtip, “Doktorlarım 1 aydan önce yürüyebilmemin zor olduğunu söyledi. Ancak bakın ben bugün yürüyorum işte” dedi ve instagram'da evinin bahçesinde yürüdüğü videoyu paylaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER