BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Boyko piyangosu!

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiraladığı Denys Boyko hakkında Başkan Igor Surkis açıklamalarda bulundu ve sezon sonu için mesaj gönderdi.

Beşiktaş'a Boyko piyangosu!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Dinamo Kiev'e kiraladığı kaleci Denys Boyko hakkında Ukrayna'dan önemli bir açıklama geldi. Siyah beyazlılara büyük umutlarla transfer edilen fakat oynadığı maçlarda bekleneni veremeyen Boyko daha sonra Şenol Güneş tarafından gözden çıkarılmıştı.

Denys Boyko Beşiktaş'a sezon sonunda geri dönecek mi? : Süper Lig'de bu sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta kadroya alınmadığı için lisans çıkarılmayan Denys Boyko, Dinamo Kiev'e kiralandı. Ukrayna kulübünde UEFA Avrupa Ligi'nde AEK maçlarında forma giyen Boyko'nun daha sonrasında kalçasından sakatlığı yaşadığı açıklandı.

Denys Boyko'nun sezonu sonu Beşiktaş'a geri dönüp dönmeyeceği konusunda ise Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis açıklamalarda bulundu. Surkis, "Boyko bizim devre arasındaki en büyük kazanımlarımızdan biri. Şu anda konuşmak tabi ki erken ama sezon sonunda bonservisini almak için Beşiktaş'la görüşebiliriz." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde VAR sistemi kullanılacak mı? UEFA açıkladı


DENYS BOYKO SAKATLANDI : Ukrayna basınına yansıyan haberlerde, AEK ile deplasmanda oynanan ilk maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen Boyko, rövanşta ise kalesini gole kapatmayı başardı. Ancak bu maçta da zaman zaman hatalı çıkışlar ve bireysel hataya sebebiyet verecek pozisyon yanlışları yapan Ukraynalı kalecinin sakat olduğu iddia edildi. Ukrayna basınındaki haberlerde, "Boyko'nun kalçasından sakatlığı var. AEK karşısında da sakat sakat oynadı. Muhtemelen bundan önceki döneminde de aynı sorunları yaşamış. Bu devam eden bir sorun." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in şaşırtıcı benzerliği

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER