BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a 'hiç bir yere gitmiyoruz' mesajı

Yeni sezon öncesinde Beşiktaş'ın başına Şenol Güneş'in gelmesinin ardından tecrübeli teknik adamın kadro alternatifleri arasına giremeyen Alexander Milosevic ve Pedro Franco, gelecek planlarıyla ilgili olarak konuştu.

Beşiktaş'a 'hiç bir yere gitmiyoruz' mesajı

Beşiktaş'ta gönderilecekler listesinde yer alan, hatta ara transfer için isimleri şimdiden birçok kulüple anılan Milosevic ve Franco, Siyah-Beyazlılar'la yola devam mesajı verdi.

Genç yıldızlar, “Çok çalışıp formayı alacağımıza inanıyoruz. Bunun için savaşacağız” dedi.

'Değişilmez olmak istiyorum' 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İsveç'in Euro 2016 kadrosunda yer alan Milosevic, Beşiktaş'ta her geçen gün kendisini geliştirdiğini ifade ederek, "Üst üste yaşadığım şanssız sakatlıklar sonrasında kendimi gösteremedim. Türkiye'nin en iyi kulübündeyim ve ayrılmak istemiyorum. Forma için mücadele edip takımın değişilmezi olacağım" dedi. 

 'Hedefim, Arena'da şampiyonluk'

Kolombiya Futbolu'nun son dönemde yetiştirdiği en önemli isimler arasında yer alan Pedro Franco da, hayalinin Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi. 24 yaşındaki stoper, "Forma giyememek üzücü ama bu beni hırslandırıyor. Formam için savaşıp yeni stadımızda şampiyonluk yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER