BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a imza attı mı? İşte Gökhan Gönül gerçeği

Fenerbahçeli Gökhan Gönül’ün hangi takıma atacağı imza, transfer gündeminin en önde gelen maddelerinden biri oldu. Gökhan Gönül gerçekten Beşiktaş'a imza attı mı? İşte gerçekler:

Beşiktaş'a imza attı mı? İşte Gökhan Gönül gerçeği

Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a aylar önceden imza attığı iddia edildi.. Bu haberi Fenerbahçe'nin eski yöneticileri de doğruladı.

Ancak Gökhan Gönül ile Fenerbahçe arasında ne gibi sorunlar yaşandığı sır gibi saklanıyor.

Gazete Habertürk yazarı Meriç Müldür, bugünkü köşe yazısında Gökhan Gönül transferi hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

İşte o yazı:

Gökhan Gönül, aylar öncesinden Beşiktaş’la iyi niyet sözleşmesine imza attı. Kartal’ın teklifi imza parasıyla yıllık 3 milyon 50 bin Euro’ya geliyor. F.Bahçe ise 4 yıllık sözleşme isteyen Gönül’e 3 yıllık mukavele ve 2 milyon 800 bin Euro da maaş öneriyor

Gökhan Gönül’ün atacağı imza, transfer gündeminin en önde gelen maddelerinden biri oldu. Bir aydır türlü türlü haberler çıkıyor ve futbolcunun kariyerine nerede devam edeceği belirsizliğini koruyor. Kendisi Milli Takım’da da kafası kazanacağı parada...

Kulübünde de kalsa Beşiktaş’a da imza atsa hatırı sayılır paralar alacak. Sürecin bu kadar uzamasının nedeni tamamen kendisi. Haliyle gazetelerde Gökhan Gönül haberi eksik olmuyor. Ben de ulaşabildiğim bilgiler doğrultusunda Gökhan Gönül gerçeğini paylaşayım.

BEŞİKTAŞ’A İMZAYI ATTI!

Fikret Orman Gökhan Gönül açıklaması yaptı

Daha önce de yazdım. F.Bahçe ile anlaşamazsa Gökhan’a Beşiktaş’ın kapıları açık, “Forması da hazır” dedim. Hatta eklemeliyim ki Beşiktaş’a imza da attı. Hem de aylar öncesinden. Sözleşmesi de 2+1 yıllık. Ama bu imza iyi niyet sözleşmesine atılan bir imza. Her iki tarafın da vazgeçme hakkı var. Yani Gökhan yeniden F.Bahçe’yi seçerse o imzanın geçerliliği kalmayacak. Bağlayıcı değil. Bugünden itibaren ne olur kestirmek zor. Beşiktaş belki de transferi bugün ya da yarın açıklayacak. Kesin rakam diyemem ama Beşiktaş’ın teklifi yıllık 2 milyon 250 bin Euro’yu buluyor. Gözüken rakam yıllık 1 milyon 750 bin Euro olsa da yıl başına 500 bin Euro’da imza parası (toplamda 1.5 milyon Euro) var. Maç başı da 20 bin Euro. 40 maç baz alınırsa Gökhan’ın yılda alacağı ücret 3 milyon 50 bin Euro’ya çıkıyor.

FENER’DEN 4 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

F.Bahçe’nin teklifi ise toplamda 2 milyon 800 bin Euro’yu buluyor. Yani arada ciddi bir fark yok. Ancak Gökhan, F.Bahçe’den 4 yıllık sözleşme istiyor. Kulüp 3 yıl öneriyor, futbolcu 3+1 diyor. Bu hesaba göre Gökhan, 3 yıl içinde Beşiktaş’tan 9 milyon 150 bin Euro, F.Bahçe’den 8 milyon 400 bin Euro kazanacak. Arada 3 yılın toplamında 750 bin Euro fark var. Uçuk bir rakam değil. F.Bahçe menajeri ile görüşmediği için Gökhan menajer ücretini de kendisi karşılamak zorunda kalacak. Gökhan ise bu açığı F.Bahçe ile 4 yıllık anlaşma yaparak kapatmayı hatta bu sayede daha da kazançlı çıkmayı planlıyor. Çünkü 4 yıllık sözleşmenin Gökhan’a getirisi 11 milyon 200 bin Euro. Ama şöyle de bir gerçek var ki Gökhan 31 yaşında.

Meriç Müldür'ün yazısının tamamı için

Yorumlar
TREND HABERLER