SÜPER LİG

Beşiktaş'a yabancı kaleci geliyor

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu gelecek sezonun planlarını erken yapmaya başladı.

Beşiktaş'a yabancı kaleci geliyor
Siyah-beyazlıların menajerler aracığılıyla yurt dışında kaleci aradıkları ve kaleyi yabancı bir file bekçisine emanet etmeyi planladıkları ortaya çıktı.

Sezon sonu sözleşmesi sona eren Rüştü'ye jübile teklif edecek olan Beşiktaş yönetiminin tecrübeli file bekçisini Beşiktaş bünyesinde tutacakları ve ondan antrenör olarak yararlanacakları belirtildi.

Bu arada Beşiktaş hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.Çalışmaya sakatlıkları düzelen Quaresma ve Almeida da katıldı.Samsunspor maçında İsmail köybaşı'nın dışında tüm futbolcuların forma giyebileceği belirtildi.

Dün tüm takımla toplantı yapan ve Samsunspor ile kardemirçelik Karabükspor maçlarında 6 puan almaları gerektiğini söyleyen Carlos Carvalhal'den sonra bugün de kaptan İbrahim toraman oyuncuları bir araya topladı.

Takım arkadaşlarına kısa bir konuşma yapan İbrahim Toraman'ın "Ligi en az 2. bitirmek zorundayız.Bundan sonra oynayacağımız bütün maçları kazanabilecek güçteyiz.Herkes üstüne düşeni yapmalı ve sonuna kadar mücadele etmeli" dediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER