BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın 7 yıllık hasreti sona erdi

Beşiktaş, grubunda ikinci sıradaki yerini korurken, "Devler Ligi'nde" galibiyet hasretine de son verdi.

 Beşiktaş'ın 7 yıllık hasreti sona erdi

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında Napoli'yi deplasmanda yenen Beşiktaş, grubunda ikinci sıradaki yerini korurken, "Devler Ligi'nde" galibiyet hasretine de son verdi. 

Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Beşiktaş, grubunun iddialı takımlarından Napoli'yi sahasında 3-2 yenerek, puanını 5'e yükseltti. Çok önemli bir deplasman galibiyeti alan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki galibiyet hasretine de son vermiş oldu. 

Beşiktaş Napoli'yi deplasmanda dağıttı capsler patladı

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonundaki son galibiyetini 25 Kasım 2009'da Manchester United'ı deplasmanda Rodrigo Tello'nun golüyle 1-0 mağlup ederek alan Beşiktaş, 7 sene aradan sonra 3 puanı yine bir deplasman zaferiyle aldı. 

Siyah-beyazlılar, bu sezon Napoli galibiyetiyle hem Süper Lig, hem Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilmezlik serisini de toplamda 10 maça çıkardı. 

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Napoli galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez kazandı. Güneş, Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde bordo-mavili takım, Inter'i deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Güneş, iki galibiyetini de İtalya takımlarına karşı elde etti.   

Beşiktaş'a seyircisi önünde boyun eğen Napoli ise bu sezon, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk yenilgisini aldı.

Karşılaşma sonrası, Beşiktaş taraftarı galibiyeti büyük coşkuyla kutlarken, Napoli tribünlerinden Beşiktaşlıların bulunduğu bölüme ses çıkartan patlayıcılar atıldığı görüldü.

Napoli Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER