SÜPER LİG

Beşiktaş'ın efsanesi geri döndü

Beşiktaş yeni Sportif Direktörü'nü buldu. Bu isim Beşiktaş'ın efsanesinden başkası değil.

Beşiktaş'ın efsanesi geri döndü

Beşiktaşlı eski milli futbolcu Gökhan Keskin (49), BJK Sportif Direktörü görevine getirildi. 

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın özellikle istediği "sportif direktör" koltuğuna aranan isim bulundu: Gökhan Keskin.  

Fikret Orman, özellikle Şenol Güneş'in yetişemediği bazı noktalardaki sorunları halletmesi için Gökhan Keskin'i sportif direktörlük görevine getirdi.

Beşiktaş Futbol Sportif Direktörü Keskin, "Beşiktaş'tan böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden, doğduğumuz, gözümüzü açtığımız yerde göreve başladım." dedi.  

"CAMİAYA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Gökhan Keskin, Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen Beşiktaş FutbolOkulu açılışını yapmak üzere Antakya'ya geldi. Törende konuşan Keskin, Fikret Orman'la dün beraber olduklarını ve tüm Hataylılara selam yolladığını belirtti. Daha önce 4 yıl boyunca A2 Milli Futbol Takımı'nın hocalığını yaptığını hatırlatan Keskin, "Elimden geldiği kadar bizi biz yapan camiaya sahip çıkmaya çalışıyoruz." diye konuştu.  

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE KADROSUNDA 5 NUMARAYI GİYDİ

1984-1996 yılları arasında Beşiktaş'ta libero mevkiinde oynayan Gökhan Keskin, 336 maçta forma giyip 14 gol attı. Futbolu daha sonra transfer olduğu İstanbulspor'da noktaladı... 41 kez milli formayı giyen Gökhan Keskin, Beşiktaş ile sayısız kupa kazanan Metin-Ali-Feyyaz'lı kadronun değişmez oyuncuları arasında yer aldı.

Yorumlar
TREND HABERLER